Мария Капон: В стабилна бедност, стабилна престъпност и стабилна бездуховност сме

  • 14 януари 2016 11:11

  • 2183
  • 7
Мария Капон: В стабилна бедност, стабилна престъпност и стабилна бездуховност сме
© Булфото

Председателят на Единната народна партия Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност изрази съмнение, че правителството може да извърши която и да е от реформите, необходими за страната ни.

"Ние от 5 месеца слушаме излияния на властта, че най-важна за страната ни била стабилността. Под стабилност те разбират съхраняване на управляващата коалиция. С хората, с които всеки ден общувам, виждам, че те са в една стабилна бедност, стабилна престъпност и стабилна бездуховност. Аз не мисля, че това правителство има мандата, има шанса в тази година да извърши каквато и да е необходима реформа за страната ни и за гражданите. Единствено простащината възтържествува в най-арогантния си вид, по най-високите етажи, но затова не може да сме изненадани, както се казва, че е възприета ката модел на поведение от всички подрастващи", заяви Капон, цитирана от БНР.

Държавата е най-дестабилизиращият фактор в обществото. Не може всеки, критикуващ МВР, да се определя като враг на управлението, каза Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност и поясни: "Защото заради некадърността, арогантността и корупцията на управление, те именно това наричат стабилност, мнозинство зад кабинета. Не може всеки, който критикува работата на вътрешния министър и МВР, да бъде обявяван за враг, който иска да дестабилизира правителството, или да бъде обвиняван, че иска да стане звезда или се е изказвал некомпетентно. На всеки гражданин и данъкоплатец му стига компетентността да изкаже недоволството от услугите, които не получава срещу парите, които той самият дава на вътрешното министерство. И точно такъв е случаят с г-жа Бъчварова. Тя няма нужда да драматизира излишно критиките към себе си. Ако смята, че МВР се коментира като българския футбол, защото тя направи това сравнение, значи лесно може да се направи и изводът, че хората губят интерес към способностите на нашата държава, точно, както загубиха интерес към българския футбол, пропит от корупция".

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2183 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2016.01.15 | 15:09

7
Капон -не ,не може да критикуваш бога слънце Боко ,камо ли МВР и Бъчвата рова ! Пази си гърба !
Мила

2016.01.15 | 15:09

6
Браво Капон ! Малко са хората които биха казали истината. Всеки се е свил в черупката си и си трае. А това е истината !!! Харесвам такива политици като теб .

2016.01.14 | 23:35

4
Истината е разнолика.
Чичо

2016.01.14 | 23:33

3
Освен да критикува какво е направила? Най лесно е да обвиняваш и нищо да не правиш.
XXL

2016.01.15 | 15:09

5
ТОПЛАТА ВОДА Е ОТКРИТА МНОГО ОТДАВНА...НЯМА ДА ВИ ДАДАТ НОБЕЛОВА НАГРАДА ГОСПОЖО КАПОН. НО БРАВО ЗА СМЕЛОСТА.ПАЗЕТЕ СЕ.НЯКОИ ИСТИНИ НЕ БИВА ДА ИЗЛИЗАТ НА ЯВЕ.
stoiko

2016.01.14 | 16:10

2
Na kogo iska da se charesa,tazi tlasta krava
stoiko

2016.01.14 | 14:59

1
Zadovolena.

Добави коментар

Водещи новини