Емануил Йорданов: Организирана атака срещу МВР няма

  • 13 януари 2016 15:05

  • 1855
  • 1
Емануил Йорданов: Организирана атака срещу МВР няма
© Булфото

Определено не смятам, че през последните дни има организирана атака срещу МВР. Това каза пред БНР бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов.

Ако някой е следил дейността на МВР през последните 25 години, очевидно ще бъде съвсем наясно, че подобно струпване на тежки престъпления в кратки периоди от време е имало многократно. В същото време, когато поемаш ангажимента да станеш министър на вътрешните работи, трябва да го правиш с ясната убеденост, че те чакат много тежки дни, че атаките срещу теб ще бъдат непрестанни, че критиките могат да бъдат основателни и неоснователни, но никой няма да ти прости нищо, коментира Йорданов.

Когато един политик реши, че медиите са виновни за неуспехите му, това означава, че се е запътил към изхода, допълни той: "Как да коментират медиите 2 убийства, извършени в рамките на 24 часа? Да кажат, че е станало някакво недоразумение?"

Министърът е политическо лице и функциите му не са свързани с извършване на разследвания, припомни Йорданов. Той е категоричен, че хората в МВР работят, но поръчковите убийства, по правило много трудно се разкриват. Поръчителят на убийството на Кенеди също не е разкрит, изтъкна бившият министър.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1855 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
оро

2016.01.24 | 09:24

1
Смехурко,тези медии които те канят на екраните си не са наясно какво ннедоразумение си ти със женското си име и обратните си наклонности

Добави коментар

Водещи новини