Следващата седмица ГЕРБ и РБ започват преговори за анекса към коалиционното споразумение (видео)

  • 14 януари 2016 11:42

  • 1025
  • 0
Следващата седмица ГЕРБ и РБ започват преговори за анекса към коалиционното споразумение (видео)
© Булфото

Най-вероятно следващата седмица ще започнем обсъждания с РБ във връзка с анекса към коалиционното споразумение. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа след срещата му с представителите на Движение България на гражданите в парламента.

„Договорихме се да направим преговорни екипи и да обсъдим текстовете, които обсъждат от РБ и получават съответната подкрепа”, заяви той. Цветанов уточни, че на срещата са очертали краткосрочен и дългосрочен хоризонт на предстоящата законодателна сесия. Той поясни, че на срещата са обсъдени въпросите за това кои са законите, които трябва да бъдат приоритетно разгледани, за да може да покажат стабилност, както и това, което обществото очаква от тях.

„Договорихме да бъдат планирани последващи срещи между екипите, които ще бъдат изградени от ПГ на ГЕРБ и РБ и когато започнем да обсъждаме конкретните текстове, ще можем да очакваме финализиране към края на месеца”, каза Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. „Не сме договорили точния ден и час, но може би в началото на следващата седмица ще започнем по същество разговорите, които ще се водят”, заяви Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по отношение на преговорите между РБ и ГЕРБ свързани с анекса към коалиционното споразумение.

„Разговаряхме и по предстоящото решение за референдума, който беше проведен по отношение на електронното гласуване. Нямаме абсолютно никакви различния с колегите от РБ. Както парламентарната група на ГЕРБ, така и от РБ ще подкрепят внесеното решение за въвеждане на електронното гласуване в период, в който имаме пълната техническа гаранция, че няма да има опорочаване на изборния процес”, заяви Цветанов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1025 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини