Д-р Шишков: Опростаченото ни общество има съвсем различно отношение към МВР

  • 14 януари 2016 08:17

  • 2260
  • 2
Д-р Шишков: Опростаченото ни общество има съвсем различно отношение към МВР
©

Аз се чувствам заплашен, защото критикувам МВР. Искам полицаят да води разследванията си до край. Некомпетентен е човекът, който управлява МВР, каза депутатът от БСП Красимир Янков в ефира на Канал 3.

Проблемите на МВР се знаят от обществото, надяваме се г-жа Бъчварова да се справи с реформата в сектора. Трябва да се промени начина на заплащане, не е възможно 95% от разходите да се дават за заплати, каза реформаторът д-р Димитър Шишков. Системата на МВР не е отделна част от обществото, опростаченото ни общество вече има друго отношение към полицаите, категоричен е той.

Ние като общество сме разделени какво МВР искаме. Много от хората се насъскаха срещу полицаите, когато те протестираха, припомни Росен Петров. Трябва да си изясним какво МВР искаме – силово или като белия билет, за да се усети полицая сигурен зад него трябва да стои държавата и обществото. Без агентура няма оперативно-издирвателна дейност. МВР трябва да получи обществена и държавна подкрепа, за да може да съществува, категоричен е Петров.

Трябва да има повече полиция по проблемните места – там където има струпване на бежанци и гетата. Имаме сериозен проблем с неправителствени организации, които тормозят началниците на полицаите, че даден от тях е заловил престъпник ром, каза Юлиан Ангелов от ПФ.

Последвайте канала на

2260 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
XXL

2016.03.18 | 11:34

2
НЕ ЗНАМ КОЙ Е ПО ПРОСТ НО ЗА 26 ГОДИНИ НЕ ЧУХМЕ И НЕ ВИДЯХМЕ НИТО ЕДИН ЗАЛОВЕН ИЛИ ОСЪДЕН ПОЛИТИК ИЛИ ПРЕСТЪПНИК В БЪЛГАРИЯ.ЗА КОКОШКАРЯ НЯМА ПРОШКА НО ЗА ТОЗИ ОТКРАДНАЛ МИЛИОНИ И БЪДЕЩЕТО НА НАЦИЯТА СИ Е НА СВОБОДА.КАК ДА ВИ ВЯРВАМЕ???
петя

2016.01.16 | 00:04

1
Полицията или по точно полицаите не са виновни , вина имат съдиите, полицаите залавят, съдиитепускат е..............

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини