Сектор „Сигурност“ е орташки, а орташката кобила никой не я харесва, обяви ген. Атанасов

  • 12 януари 2016 08:47

  • 2126
  • 1
Сектор „Сигурност“ е орташки, а орташката кобила никой не я харесва, обяви ген. Атанасов
©

Моята оставка като шеф на Вътрешната комисия в парламента не е пряк резултат от гласуването на Конституцията, тя е резултат от количествени натрупвания през тази година. Основната причина за оттеглянето ми от тази позиция е, че аз повече не искам да се легитимирам със сектор „Сигурност“, който е орташки между Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и силите за сигурност.

Това обяви в сутрешния блок на бТВ реформаторът ген. Атанас Атанасов

„Борисов с голяма мъка освободи едва миналата година главния секретар на МВР и шефа на ДАНС, не пипнаха нито един друг. Те замениха Светлозар Лазаров с един по-лоялен към групировката Георги Костов“, изтъкна генералът.

„Орташката кобила никой не я харесва“, категоричен бе Атанасов и допълни: „Знаете ли кой е най-важният човек в държавата след Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г? Това е министърът на финансите. Този министър на финансите (Владислав Горанов, б.р.) е също орташка кобила“.

По думите на ген. Атанасов ДАТО директно работи за библиотекарско-сарайската групировка, а част от ДАНС се отчита в сараите.

„Сергей Станишев, в желанието си да управлява, се споразумя с Доган. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г продължи концесията“, възмути се ген. Атанас Атанасов.

„Причината за свалянето на Местан е, че преди година и 3 месеца една вътрешна проверка, назначена от главният секретар Георги Костов, установи, че основанието за слагането на тази охрана е абсолютно измислено“, обясни още Атанасов.

По неговите думи службите за сигурност са участвали в скандала в ДПС.

„Румяна Бъчварова беше изпратена в МВР, за да играе ролята на Реформаторския блок. За да не се види библиотекарско-сарайската групировка“, каза депутатът от РБ.

„Известно е, че Местан, в желанието си да се еманципира от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, потърси външна подкрепа в лицето на Турция. Ясно е защо го направи това. Аз не съм сигурен, че Турция през цялото време е стояла зад гърба му“, предполага все пак ген. Атанасов.

„Големият проблем на ДПС е, че е класическа мафиотска организация“, подчерта той и добави: „Държавата се управлява съвместно от Борисов и Доган. Ние не можем да бъдем смокинов лист на това съвместно управление“.

„Ние (от РБ, б.р.) заставаме в опозиция плътно на това управление и се готвим за избори“, припомни Атанасов.

Последвайте канала на

2126 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.01.14 | 09:42

1
Скрий се гноме,омразен си.

Добави коментар

Водещи новини