Хасан Азис: Процесите в ДПС не са завършили

  • 09 януари 2016 08:56

  • 2393
  • 2
Хасан Азис: Процесите в ДПС не са завършили
©

Вчера в Кърджали беше задействан партийният инстинкт за самосъхранение. Всички областни лидери бяха тук и това даде сили на всички членове на ДПС. Те се увериха, че партията е единна. Това каза Хасан Азис, временен областен председател на ДПС-Кърджали, в ефира на Нова телевизия.

Той посочи, че досега всички фактори, които са в основата на станалото и следващите събития, тръгват от Кърджали. "Три от факторите, които напуснаха партията са от тук, да не пропускаме и външният фактор, който ще катализира процесите", припомни той.

"Това, което беше заявено на пресконференцията на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в бе, че ще остане в политиката и ще продължи диалога с партията. Това за нас е предпоставка, че процесите не са завършили", разкри Хасан Азис. Той не посочи директно дали очаква още хора да напуснат ДПС.

По думите му има достатъчно причини да се каже, че е имало възможност отстраняването да не става публично и зрелищно, а всичко да си остане в партията. "Ааз съм убеден, че е имало такава възможност", завърши кметът на Кърджали.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2393 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.01.10 | 05:14

2
Както казва Осман Октай, освен трите папи, Бойко го гали у нас по главата Сотир Цацаров, Сотир Цацаров го гали по главата Делян Пеевски, Делян Пеевски го гали по главата Ахмед Доган, а Ахмед Доган хем го гали по главата, хем го подпира отзад Кремъл. Проблемът е, че който те храни очаква да му служиш, но който те гали по главата обикновено след това ти я взема !
Който живее във България

2016.01.10 | 05:13

1
Тябва да говори и пише на официялният и единствен Български език.Да спазва законите и традициите на Република България.Иначе съд и затвор за престъпиците.

Добави коментар

Водещи новини