Местан си призна, че се е опитал да подмени ДПС, обявиха от движението (видео)

  • 08 януари 2016 19:06

  • 5603
  • 6
Местан си призна, че се е опитал да подмени ДПС, обявиха от движението (видео)
© Булфото (архив)

Днес някои бивши наши членове се опитват чрез подмяна, граничеща с демагогия, да се окичат със заслуга за евроатлантическата посока, която ДПС следва от повече от 25 години.

Това заяви в Кърджали един от тримата съпредседатели на ДПС Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,. Специалната пресконференция беше по повод отбелязването на 26-годишнината от учредяването на партията. На нея присъстваха другите двама шефове на движението - Рушен РизаРушен Риза Рушен Риза – български политик от ДПС. Рушен Риза е роден на 1.08. 1968 г. в с. Николаевка, община и Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно, както и областният председател на ДПС в Кърджали - Хасан Азис. "Предишният ни председател вчера коментира: "Аз това, аз онова, аз "прозрях" и така нататък. Четох, че той "прозрял", че мястото му не било в ДПС. Стои въпросът кога го е прозрял? Днес, когато е изключен от партията заради неговото поведение или вчера, когато все още беше председател. Сред всички тези "Аз-ове", отразени от медиите, той признава, че се опитал да подмени ДПС и то пак без дебат, без участие на легитимните ръководни органи на партията, което вие вече добре знаете, беше основен мотив за отстраняването му от длъжност и за изключването му", разкри Карадайъ.

"През последните няколко дни имахме редица срещи с наши избиратели в различни области и тези срещи ще продължават. На 12 декември взехме решение и сме в ход на провеждане на национална конференции, областни и общински конференции, както и редица общи събрания, които и в момента текат. Един извод има вече от тези срещи - нашите членове, нашият актив, нашите избиратели казват, че коректна и доблестна постъпка е да се влиза в политиката през парадния вход, тоест чрез участие на избори. Нашите избиратели казват: "Ние сме гласували за ДПС, тези, които не споделят ценностите и идеологията на ДПС, и напускат парламентарната група, да бъдат доблестни и да напуснат и Народното събрание. Ако имат достатъчно сподвижници, да съставят своя политическа партия и да се опитат да влязат в Народното събрание на база на тяхна философия и ценности. Вървим по пътя към националната конференция вървим напред още по-силни", каза още той.

"Днес партията ни имам рожден ден и имаме хубав повод. Днес е празник, на който широк кръг от наши привърженици и учредители ще бъдем заедно довечера. ДПС е непревземаема крепост. Тази крепост не може да бъде превзета, нито от вътре нито отвън", заяви пък Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно.

"Общинските и областните структури в Кърджали са единни и сплотени. Няма разцепление в структурите на ДПС в нашия район. Диалогът с нашите избиратели не е нарушен и никога не е спирал, а от гледна точка на провеждането на отчетно-изборните ни конференции този диалог е увеличен", увери от своя страна Хасан Азис.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5603 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
politikata i kurvite

2016.01.09 | 18:00

6
vsi4ki politici na sapun
Българ

2016.01.09 | 16:23

5
Аре да спрете да занимавате цялата държава с тия тъпи турци!!!

2016.01.09 | 12:37

4
HRISTIANI I MUSULMANI EDINNI SRECHTU NACHESTVIETO I FANATIZMA.DA JIVEE BULGARIA

2016.01.09 | 11:40

3
Кой стои зад ДПС ? По конспиративния и мечешко-силовашки стил на действие ще го познаете ?
Лудата бабичка от АТАКАСЪ

2016.01.09 | 09:19

1
prestanete da ni zanimavate s atakaly i dps SAMO ORBAN!!! ATAKA KAPUT!!! RUBLI NEMMMMMMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

2016.01.09 | 09:19

2
kude vidq babizka bre pedal i rq3ana tikva si -grob Kaput,kaput

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини