Корман Исмаилов: Част от хората в ДПС не осъзнават какви пионки са на шахматната дъска на Доган

  • 08 януари 2016 08:42

  • 3089
  • 1
Корман Исмаилов: Част от хората в ДПС не осъзнават какви пионки са на шахматната дъска на Доган
© Булфото

"Падението на корпорацията ДПС е свързано с падението на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от, а то е факт от години. Пеевски заедно с Доган е един от мажоритарните собственици на ДПС. Доган го създаде в тази му мощ и той се разви благодарение на този политически и икономически гръб", каза в предаването „Преди всички“ по БНР Корман Исмаилов, председател напартия „Свобода и достойнство“.

"Част от хората в ДПС не осъзнават какви пионки са на шахматната дъска на Доган… Следващият председател ще бъде пак кукла на конци. Очаквам това да бъде господин Мустафа Карадайъ", заяви той.

"Има логика Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в да търси сближаване с партията на Радан Кънев", посочи Корман Исмаилов. По думите му, няма хипотетична възможност партията му да намери общ език с Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, защото имат категорично отношение към агентите на бившата ДС, които са навредили на българските граждани и на българските мюсюлмани.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3089 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2016.01.09 | 01:20

1
И тия ще излязат турски подметки !

Добави коментар

Водещи новини