"Кукли на конци ли са политиците?", обиден пита Миков

  • 06 януари 2016 08:13

  • 2798
  • 6
"Кукли на конци ли са политиците?", обиден пита Миков
©

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно напомни, че единствената партия, която е напуснала парламента след декларацията на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в за сваления руски самолет от турска страна е била именно БСП. Лидерът на левите заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия, че не одобрява декларацията не Местан.

„Турция прокарва политика и по отношение на България и по отношение на други страни, което не отговаря на европейските ценности“, заяви Миков.

Той отказа да коментира вътрешнопартийните проблеми в Движението. Според него това не е редно да се прави, както и не е редно да се местя социалистите в партийните неща на други политически сили.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно заяви, че не знае дали Местан се страхува от нещо, за да се скрие в турското посолство. Той напомни, че самият бивш лидер на Движението най - добре може да каже това.

Лидерът на левите коментира и предстоящата парламентарна година. Според него трябва да има корекция в много отношения - раждаемостта, липсата на социални мерки за майките, за бедните.  "Иначе България ще продължи да умира. В момента се говори за 2020 година. Тогава ни ще има ГЕРБ, ни ще има друго, но България няма със сигурност да я има", каза Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. Социалистът изреди и други неща, които според него трябва да бъдат променени.

"Кукли на конци ли са политиците?", попита водещите на "Здравей, България" Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно. "Ние можем да кажем същото за журналистите: "Кукли със слушалки в ушите ли са", добави лидерът на БСП.
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2798 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2016.01.10 | 11:30

6
Нали бяхте заедно в предишното правителство и се целувахте а сега се правите на ангели!
XXL

2016.01.10 | 11:30

5
ЗАЗБИРА СЕ ЧЕ СТЕ КУКЛИ НА КОНЦИ.КАКВОТО ВИ НАРЕДЯТ ГОСПОДАРИТЕ ТОВА ПРАВИТЕ
гошо

2016.01.10 | 11:30

4
Не сте "кукли на конци", вие сте истински БОКЛУЦИ !
ДО МИШО

2016.01.08 | 14:56

3
МИКОВ, ИЗГОНИ МИЛИОНЕРИТЕ КОИТО ПОКВАРИХА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ИДЕЯ. ТЕ ДОВЕДОХА ДО ТОВА СЪСТОЯНИЕ БСП. ТЕ РАЗГРАБИХА БЪЛГАРИЯ.
Джани

2016.01.06 | 23:56

2
За всичко, както обикновено, е прав г-н Миков! Но най-важно е да обърнем внимание на думите му, че България си отива, ако не вземем предвид липсващите социални мерки и ниската раждаемост.
Дъбчето

2016.01.06 | 15:57

1
Зная ги всички младоци милионери поименно.

Добави коментар

Водещи новини