Корман Исмаилов: От какво се страхува Лютви Местан

  • 06 януари 2016 07:31

  • 6204
  • 4
Корман Исмаилов: От какво се страхува Лютви Местан
©

Следя процесите в ДПС от дистанция. Това каза лидерът на НПСД Корман Исмаилов пред БТВ.

Още когато Местан беше поставен на лидерска позиция казах, че става рокада в партията. Няколко дни преди случаката в сараите половината не знаеха, че отстрелването ще се случи. Има три фактора - Доган, който никога не се е оттеглял, Местан, и дипломат, който с много неадекватни действия си развя коня на територията на нашата страна. Това са причините да се стигне до тази ситуация.

Аз винаги съм имал един принцип в политиката - трябва да се спазва дистанция, посочи Исмаилов. В случая Местан не спази правилата и това му изигра лоша шега. Толкова лъжи се изсипаха по него, че на моменти изпитах съжаление. Взаимоотношенията му с този дипломат, след това неадекватните му действия да търси сигурност в мисията - всичко това доведе до отстраняването му, посочи Исмаилов. Всички помним думите му, че се готви атентат срещу него от Корман Исмаилов, след това той започна да ползва лична охрана. Но сега Местан показа, че няма доверие на охраната на собствената си държава, заяви Исмаилов.

Той даде съвет на бившия председател на ДПС: "Първо трябва да се научи да ходи без охрана и да говори нещата в прав текст".

Корман Исмаилов добави, че обвързването на партията му с Турция е било пропаганда. По думите му в политиката е много важно политиката да се постави на масата. "Турция има интереси в България, със сигурност има и някои прикрити, за които не знаем. Всяка държава се опитва да изнася култура и влияние, ние правим същото с българите в чужбина. Българските национални интереси са застрашени", смята Исмаилов.

Ако мога бих попитал Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в от какво се страхува, завърши политикът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6204 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
георги

2016.04.01 | 14:44

4
Стига сте ни занимавали с тази цигания, след като искат Турция, да се изселят турските свине там.
МЕСАРА

2016.04.01 | 14:44

3
другаря местан е с турско самосъзнание и е нормално да иска защита от турция . а за това че е ходил в турското посолство да докладва за БЪЛГАРСКИ държавни действия ,трябва да бъде съден И ОСЪДЕН за подривна дейност срещу БЪЛГАРИЯ !!!
върбица шуменско

2016.03.24 | 10:00

2
трябва един ритник и на доган и солташаците му риза,карадайъ, казак и ново дпс без комунистически агенти и доносници
върбица шуменско

2016.03.24 | 10:00

1
трябва един ритник и на доган и солташаците му риза,карадайъ, казак и ново дпс без комунистически агенти и доносници

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини