Осман Октай: Не приемайте Местан за прокажен. Той ще говори след Нова година

  • 28 декември 2015 08:06

  • 8036
  • 5
Осман Октай: Не приемайте Местан за прокажен. Той ще говори след Нова година
©

Преди месец коментирахме, че последните две години се правят опити за дестабилизация по линия на Анкара и Москва, напомни Осман Октай в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия.

Той припомни, че част от тези неща са масовите обрязвания в Търговишко и песента "Кой уши байряка".

Октай добави, че е било ясно, че конфликтът между Русия и Турция ще засегне и България.

Осман Октай обяви още, че е убеден, че Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от силно съжалява за всичко около Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. "Доган и Местан станаха част от конфликта между Русия и Турция", добави той.

Октай разказа, че е много добре информиран за разговора между Бойко Борисов и Ахмет Давутоглу. По думите му, турският премиер никога няма да се застъпи директно за ДПС и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Той е изразил тревожност от насаждането на антитурските настроения у нас.

"Днес всички ние трябва да осъзнаем това напрежение, което двама диктатори пренесоха в България. Развалиха коледните празници и това стана нарочно. Доган можеше тихомълком да изтегли Местан, можеше това да го направи и след Нова година", каза Октай.

"Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в ще говори след Нова година и той ще говори много сериозно. Не трябва сега той да се приема като прокажен. Аз съм убеден, че заплаха за живота му не може да има и няма да има", заяви още Осман Октай.

Той напомни още, че драмата в ДПС наистина е тежка, защото за първи път има оставки и то оставки на основатели на Движението.

Последвайте канала на

Десислава Станева
8036 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.12.29 | 09:43

5
Няма значение кой какви глупости говори .Дали е Октай, Доган или Местан ,но запомнете само едно много важно нещо, НА ТУРЧИН НИКАКВО ДОВЕРИЕ!!
Фори

2015.12.29 | 09:43

4
ДПС ще доведат голяма беля на България. Целият този конфликт едва ли е случаен....
Коста

2015.12.29 | 09:43

3
Какво "разваляне на коледните празници" може да има за мюсюлмани, бе Османе?пък и в текста има смислови и правописни грешки!

2015.12.29 | 09:42

2
dyado osmane otdai se na otmora.ne stavach na tezi godini
Гацо

2015.12.29 | 09:42

1
Ние пък нямаме нужда някой ,пък бил това Октай , да ни обяснява какво става !?! Какви антитурски настроения ?Кой ги насажда ? Май е обратното на всичко това което говори автора на измислиците .То не са филми по Алдзазира ...То не са Турски потоци изп.протекцията на САЩ...

Добави коментар

Водещи новини