Отлюспен от Местан депутат: В парламента между мен и Ана Баракова има едно свободно място

  • 28 декември 2015 16:49

  • 5483
  • 4
Отлюспен от Местан депутат: В парламента между мен и Ана Баракова има едно свободно място
©

Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от е естественият лидер и създател на ДПС и е нормално той да си управлява партията, а не чрез триумвират или този и онзи. Така независимият депутат Гюнай Хюсмен коментира ситуацията в бившата си партия.

Той бе изключен от ДПС преди малко повече от година заради използване на преференциален вот на последните парламентарни избори. На местните избори обаче той победи бившите си съпартийци в ключови за тях лудогорски общини - Исперих и Кубрат, издигайки свои кандидати чрез листата на партията на Илияна Раева „Обединена България".

"Подмяната или промяната в ДПС започна преди година", заяви независимият депутат Гюнай Хюсмен в родния си Исперих. Според него това е било закономерно и на политическия хоризонт предстоят още интересни и нови неща. За бившата си партия той говори едновременно с носталгия, но и с убеденост, че е неговата позиция е била правилната още преди година.

"Не мога да давам съвети на такава голяма фигура от българската политика, но естественото място на Доган е да управлява ДПС", допълни той.

Хюсмен не даде категоричен отговор дали би се върнал в ДПС, ако бъде поканен от Доган.

"В парламента между мен и Ана Баракова има едно свободно място", каза Хюсмен в отговор на въпрос дали сега на Местан няма да му се наложи да седне до него, предаде Дарик.

"Той къде ще сяда, администрацията в парламента решава, но наистина между мен и Баракова има едно свободно място, нека да видим след Нова година кой къде ще сяда, ще коментираме тогава", допълни той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5483 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
stoiko

2015.12.29 | 14:43

4
Po chubavo e da vi njama v parlamenta.

2015.12.29 | 14:43

2
Barakova e prostitutka-vun ot parlamenta

2015.12.29 | 14:43

3
А ти си дупедавец.
tv

2015.12.29 | 14:43

1
не ви ли смущава че ахмед доган е производно на -най ретроградниите институции на комунизма ДС??

Добави коментар

Водещи новини