Проф. Константинов: Октомври догодина можем да направим избори 3 в 1

  • 16 декември 2015 10:00

  • 1781
  • 1
Проф. Константинов: Октомври догодина можем да направим избори 3 в 1
© Булфото (архив)

  Ахмет Давутоглу показа, че е добър дипломат. В нещата, които каза вчера, имаше верни и неверни неща.

Това обяви в сутрешния блок на БТВ проф. Михаил Константинов. Давутоглу не каза една фундаментална истина, защото никой не го попита. Говоря за кюрдите и независимата кюрдска държава. Твърдя, че с глупостта със свалянето на руския самолет, кюрдската държава става все по-реална на хоризонта. Аз съм от хората, които категорично твърдят, че от този инцидент спечели Русия. Турция купува петрол от ИД. Башар Асад също купува. Когато замирише на пари и бизнес, изчезват всякакви теории за демокрации и етичност, разкри той.

За България е добре да играе посредническа роля за членството на Турция в ЕС. Тук стои въпроса, дали Турция иска да влезе незабавно в ЕС. Анкара има достатъчно други проблеми за решаване. България трябва да поддържа много добри отношения с всички свои съседи. Ние и сега сме коридор на за бежанците, които отиват на Запад. Това става с любезното съдействие на български трафиканти на хора. Не говоря само за едрите „риби“, а и за обикновени хорица, които с един курс си решават проблемите, каза още проф. Константинов.

Той коментира и последните трусове в управляващото мнозинство. Трусовете не са непременно вредни. Диагнозата за ДСБ е политическа шизофрения. Някъде по света може и да е имало такова нещо, но в последната история на България не помня такова нещо. Една партия, като излиза от властта, излиза с всичките си министри и експерти. Постъпката на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и беше емоционална, импулсивна и неполитическа. Аз съм предствител на традиционната, стара десница. Приятелите ми също. Никой от тях не одобри тази постъпка. От ДСБ никой не обясни какво точно ще донесат тези промени в съдебната реформа и дали ще свършат работа, разкри математикът.

Проф. Константинов разкри и датата за предстоящите догодина президентски избори. Извинявам се на Народното събрание, че ще им кажа датата, но тя е ясна. 23 октомври първи тур и на 30 октомври втори тур, защото със сигурност ще има балотаж. Искрено се надявам да изберем жена за президент. Тези избори могат да станат 3 в 1 и аз не виждам никакъв проблем в това. Велико Народно събрание има само в България и Монголия. ВНС е една черна дупка, която гълта политическата воля за реформи. На 23 октомври могат да се проведат избори за ВНС и президент. ВНС взима решение за прекратяване на тази институция, саморазпуска се, отиват си 160 народни представители, остават 240 и си имаме ново Народно събрание. Ето така ще станат избори 3 в 1, разкри математикът.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1781 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
stoiko

2015.12.17 | 13:13

1
Kato Slatinskata vra4ka,mnogo mu se iska na tozi drat komunist,a ako ne dozivee.

Добави коментар

Водещи новини