Георги Георгиев: Съдът се произнесе - "долу ръцете от "Патриарха"

  • 17 май 2024 10:26

  • 380
  • 4
Георги Георгиев: Съдът се произнесе - "долу ръцете от "Патриарха"
© Булфото (архив)

Съдът се произнесе - "долу ръцете от "Патриарха"! Това написа във фейсбук Георги Георгиев Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо образование и е бил адвокат към Софийска от групата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в СОС.

Васил Терзиев да спре да се крие и да не се държи като "Ергенът" на финала на шоуто снощи, а да излезе като мъж пред общинския съвет и да каже:

Кой ще понесе отговорност за изхарчения незаконно над 1 млн. лв. за колчета, боя и знаци в района на НДК? Вчера съдът разпореди общината да спре незабавно промените в движението по "Патриарха", защото са незаконни.

Ние твърдяхме същото още преди да се изхарчат парите на софиянци.

ГЕРБ искат извънредно заседание на СОС заради движението по "Патриарха" и "Витоша"

Незаконната маркировка и незаконните "златни” по цена черни колчета струват на софиянци колкото 20 нови детски площадки.

Вчера заедно с финалите на двата телевизионни реалити формата, приключи и фиаското на политическото реалити "Незаконната промяна на Промяната" или "Как да съсипеш три булеварда за две седмици и за 1 млн. лв.?".

В това шоу, с главен сценарист Васил Терзиев и прима балерина заместникът му по транспорта, живеят хиляди софиянци. Стотици от тях седмици наред протестираха, а управниците им отказваха да ги чуят.

Днес след решението на съда, настояваме Васил Терзиев да освободи незабавно зам.-кмета по транспорт. Същият, който довчера открито лъжеше, че проектът е съгласуван със СДВР. Групата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в общинския съвет започна подписка за свикването на извънредно заседание, на което да бъде изслушан кметът на София и неговият заместник.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
380 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2024.05.25 | 06:02

4
❤️ Г­­о­р­е­­­щ­­­и­­­ ­­­м­о­­м­и­­­ч­е­т­­­а­­­ ­­в­­­и­­ ­­о­­­ч­а­­к­в­­а­­­т ­-­­­ X­1­8­.­­­F­U­N
????

2024.05.17 | 10:52

3
А,КАКВО КАЗВА този "съд" за: КТБ,ПЪТНАТА КАРТА,НОЩНОТО ШКАФЧЕ,Мата Хари,гласът от ЗАПИСИТЕ,"БарселонаГЕЙТ-ИстамбулГЕЙТ",ХАЗАРТА,"ДЖУДЖЕТАТА","Белене","Лукойл","Росенец","Камчия",Капитан Андреево,ПАНАИРА,"МАГНИТСКИ",.......................,за МИЛИОНИТЕ,МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ и ПРОДЪЛЖАВАЩИ да се КРАДЪТ от ШАЙКАТА ОПГ "герб" и ЯТАЦИ ???? КАКВО "другари-господа" ?!
реален

2024.05.17 | 10:41

2
Кой съд? Вашият нали?!
реален

2024.05.17 | 10:41

1
Кой съд? Вашият нали?!

Добави коментар

Водещи новини