Караянчева: И ГЕРБ, и РБ ще излъчат свои кандидатури за правосъден министър

  • 10 декември 2015 12:12

  • 1007
  • 1
Караянчева: И ГЕРБ, и РБ ще излъчат свои кандидатури за правосъден министър
©

И ГЕРБ, и Реформаторският блок ще излъчат свои кандидатури за правосъден министър, а премиерът ще реши кого да избере, според зам.-председателя на ПГ на ГЕРБ Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Пред журналисти в парламента Караянчева увери, че отношенията вътре в управляващата коалиция са стабилни, въпреки че един от лидерите в РБ /Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и/ вчера обяви, че става опозиционен депутат.

Как ще е опозиция в НС, а е в управлението, в правителството, попита Караянчева като подчерта, че разговорите трябва да се водят в самия РБ. Там колегите от другите партии бяха учудени, объркани от това, което се случи вчера, на практика г-н Кънев напусна, а останаха представителите на другите партии в залата, добави тя.

Зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ е категорична, че диалогът с партньорите от Блока не е затруднен и отношенията са нормални.
Нямаме проблем с комуникацията с колегите в РБ, нито тук /НС/, нито в правителството, това си е проблем на г-н Кънев, подчерта Цвета КараянчеваЦвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1007 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
BOIKOOOO PAZAWRA NA ERDOGAN-SMURT KURWOOOOO

2015.12.10 | 14:26

1
I TAQ PAZAVRA SHTO NE E V ZATVORA !VSUSHTNOST VSIZKI OT GROB SA ZA PANDIZA !KURVI I PEDALI KRADLIVI

Добави коментар

Водещи новини