Андрей Райчев: Радан Кънев е в небрано лозе (видео)

  • 10 декември 2015 08:34

  • 3326
  • 2
Андрей Райчев: Радан Кънев е в небрано лозе (видео)
©

В сутрешния блок на БНТ социологът Андрей Райчев оприличи оставката на правосъдния министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и думите на съпредседателя на Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, че излиза в опозиция заради несъгласието им с част от приетите вчера промени в Конституцията, със семейство пред развод.

Това е все едно мъжът и жената да седят на масата и някой от тях каже – "ако преместиш тази чаша, си тръгвам", посочи Райчев.

Не е точно ясно какво се случи, но причина има – тя е, че ГЕРБ се премести от дясно в центъра, вече е центристка партия и се ползва със симпатиите на ДПС, отчасти даже на левите, а десните изпадат все повече в изолация. В момента Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и е в небрано лозе. Какво следва след ставането от масата – излизане на улицата. Ако има улица - протести, вълнения, той е прав и печели, ако няма - жестът е драматичен, но е удар в празното пространство. Заради този си жест Кънев ще бъде бламиран от собствените си министри. Никой не иска да си тръгва от властта. Поведението му е груба грешка, коментира социологът.

Реакцията на Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския е очаквана дотолкова, доколкото той си постави цели, които нямаше как да постигне, заяви Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе от Института за дясна политика. Реакцията на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и е по-скоро емоционална, а обикновено емоционалните решения са грешни. Не мисля, че управляващите са пред развод, но след вчерашните събития Реформаторският блок може да промени формата на съществуването си, смята анализаторът.

Пред реформаторите има няколко варианта, но аз не очаквам те да напуснат управляващата коалиция. А и който разклаща правителството в момента, ще носи тежка политическа отговорност с оглед на сложната ситуация в света в момента, подчерта Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3326 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ДОГАН ГО НАХАКА ЦЕЛИЯ НА воленуглу ПЕРХЕДРОЛА хаха

2015.12.10 | 12:27

2
ДА ТИ ЕВА МАЙКАТА КОМУНИСТИЧЕСКИ БОКЛУК ДА ЕВА МИЛИОНЕР СТАНА ОТ КЪДЕ ТИ СА ПАРИТЕ

2015.12.10 | 12:27

1
Тая комунистическа мумия защо го канят още

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини