Бъчварова: Не очаквам преформулиране в коалицията, няма напрежение

  • 09 декември 2015 17:16

  • 2342
  • 4
Бъчварова: Не очаквам преформулиране в коалицията, няма напрежение
© Булфото

Министърът на вътрешните работи и вицепремиер по коалиционната политика Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. дойде спешно в Народното събрание, след като правосъдният министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския подаде оставка. Веднага след действията му започнаха да валят реформаторски оставки, предаде репортер на Новини.бг.

Бъчварова отиде при реформаторите, за да дискутират по-нататъшното коалиционно партньорство. Вицепремиерът коментира, че подадената по-рано оставка на нейния съветник Ясен Атанасов от реформаторите е била навременна.

След като приключи срещата на вицепремиера Бъчварова с партиите в Реформаторския блок, тя заяви, че към момента не вижда сътресения в коалицията. Тя уточни, че е била в НС, за да обясни на РБ, че премиерът Борисов се е срещнал с министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския и му е приел оставката и че сега трябва да бъде решено кой ще бъде новият министър на правосъдието. "До този момент не са обсъждани конкретни имена за поста на правосъден министър. "Не очаквам преформулиране в коалицията и не усетих напрежение", посочи Бъчварова след срещата.

Причина за внезапния раздор в коалицията станаха конституционните промени, засягащи съдебната реформа.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2342 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.12.10 | 03:58

4
Както вървят нещата на това правителство са преброени дните да са на власт . То и без това не се справяще с управлението .

2015.12.10 | 03:57

3
Ти пък,квачко надута, на какво основание очакваш или неочакваш!?

2015.12.10 | 03:57

2
Мачлета , чалги , лентички , обир на банки , пълнене на джоба си , минети на европедераси , турци , камерънчовци , увеличение на ток , винетки ,такси , данъци - това е дейността на нашия некадърник милиардер за " благото " на народа ! ДОЛУУУУУУУ !

2015.12.10 | 03:56

1
С каквито се събереш, такъв ставаш.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини