Проф. Танев готов да хвърли оставка, само, ако Борисов сметне, че има по-добър от него (видео)

  • 04 декември 2015 13:29

  • 2383
  • 8
Проф. Танев готов да хвърли оставка, само, ако Борисов сметне, че има по-добър от него (видео)
© Булфото

Тодор Танев ще си подаде оставката, само, ако Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г прецени, че има по-добър професионалист от него. Ако премиерът прецени, че има по-добър министър, който да свърши работата по-бързо и по-ефективно - тогава "да", но по други причини, различни от това, би било голяма и печална грешка. Така министърът на образованието обясни пред журналисти в кулоарите на парламента дали ще остане на поста, предаде репортер на novini.bg.

Вчера лидерът на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и влезе в задочен конфликт със зам.-председателя на ДБГ и бивш просветен министър Даниел Вълчев, който пред национална медия обяви за поискано от тъмносините сваляне на доверието от Танев.

Абсолютно винаги може да се намери някой, който да е по-добър, но винаги би било в някакво отношение, това е огромна система, отговори министърът на въпрос дали пък някой не се смята за по-добър от него и затова е атакуван. Той допусна, че стилът му да търси максимално съгласие, консенсус до последния момент, което създава спокойствие в системата, не се харесва на някои, които "искат да бъде по-партийно".

От първия ден и от най-близкото обкръжение има апетити към поста, не отрече Тодор Танев, според когото няма никакво основание да бъде отстранен от поста.

Сравнете продукцията на МОН с продукцията на други министри и ми кажете на какво основание аз ще бъда реално изместен - нямат основание, категоричен е той. Но допусна, че е възможно акцията по сваляне на политическо доверие да е заради уволнени от ведомството кадри на ДСБ и Реформаторския блок.

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и ме подкрепяше, ако е променил своето мнение, аз не знам, но го виждам, добави още министърът. Той уточни, че не знае дали е променена позицията на председателя на ДСБ, защото членовете на Гражданския съвет не присъстват на председателските съвети на РБ.

По повод оставки на министри от кабинета лидерът на СДС и министър на икономиката Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва заяви пред журналисти - "аз поддържам моята практика каквото става в Блока, да си го казваме вътре в Блока, а не пред медиите".

Последвайте канала на

Десислава Станева
2383 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Затворете всички опасни училища веднага

2015.12.05 | 13:20

8
Танев вероятно не знае но в училищата децата се увреждат вс е по тежко от нарочно монтирани нагло терористични техники..НА фона на системи за Видео терор внедрени ударно в редица градове почти няма здрави деца.. Да затворят училищата докато не бъдат обезопасени..

2015.12.05 | 04:59

7
Какъв критерии....човек прочел една книга през живота си е критерия на тоя боклук!
мими

2015.12.04 | 23:31

6
Тоя защо се смята за незаменим? Нима може професор по химия да прави безсмислени изказвания за великите химици и да се определя като най-добрия!? Тоя ще съсипе образованието! Необразована нация е целта на управляващите!

2015.12.04 | 22:54

5
То, май няма алтернатива.
ГЕРБаджия:

2015.12.04 | 22:53

4
Ние в нашата партия сме така - ядем, пием, серем, пикаем, е.бат ни, дишаме и правим всичко останало ЕДИНСТВЕНО и САМО ако Той ни каже... или в краен случай - някой от трите му папи!

2015.12.04 | 22:52

3
Ибрик не оставка а фес ти трябва на теб!

2015.12.04 | 16:48

2
toq ne trqbva6e li otdavna da e v zatworo????????????
Към ПРЕМИЕРА

2015.12.04 | 14:45

1
Във своята сурова строгост ти нежен като майка си. Аз всичко бих ти дал да мога да бъда твой достоен син.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини