Радан Кънев: Да дадем ясен знак, че има равенство пред закона (видео)

  • 11 ноември 2015 10:02

  • 1748
  • 1
Радан Кънев: Да дадем ясен знак, че има равенство пред закона (видео)
©

РБ ще подкрепи искането да се разреши на прокуратурата да извърши своята преценка за задържането под стража на Волен Сидеров и Десислав Чуколов. Трябва да дадем ясен знам на българските граждани за равенство пред закона.

Това заяви съпредседателят на Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

По думите му най-тежката криза е кризата на доверието в обществото.

Безнаказаност на политическата класа е най-често изплезваният израз. Дали г-н Сидеров е виновен в хулиганство не можем да преценим ние, но искаме да разрешим на прокуратурата  да прецени дали се налага задържане под стража, каза Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Ако това искане бъде отхвърлено ще потвърдим общественото мнение, че има безнаказаност на политическата класа, смята той. Българската прокуратура трябва да реши дали трябва да има задържане под стража, заяви Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1748 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.11.11 | 16:46

1
Какво равенство ловят се кокошкари какво стана с кмета на Хасково Пазарджик и Христо Бисеров?

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини