Социолог: Властта я е страх от населението и постоянно го откупва с дребни суми

  • 09 ноември 2015 08:10

  • 2869
  • 3
Социолог: Властта я е страх от населението и постоянно го откупва с дребни суми
©

"Станахме свидетели на едно зле направено упражнение", коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Илиян Василев, бивш посланик в Москва, относно искането на финансовия министър за промени в Закона за МВР.

Припомняме ви, че вчера бяха оттеглени текстовете, касаещи социалните придобивки на полицаите.

Според Нено Димов, председател на Института за дясна политик, протестите на полицаите са повлияли за това, но влияние е оказало и позицията на АБВ и НФСБ, че може би няма да подкрепят в парламента исканите промени.

Социологът Андрей Райчев смята, че е имало умисъл в действията и те са били относно това правителството да спечели време. По думите му, ситуацията в страната по никакъв начин не се е променила. "Трябва да има разговор между властта и населението", добави Райчев и напомни, че политическият елит го е страх от населението и постоянно го откупва с дребни суми. Социологът е категоричен, че най -много страдат от всичко децата, защото те са мълчаливи и нищо не казват.

Последвайте канала на

Десислава Станева
2869 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
stoiko

2015.11.10 | 11:45

3
Kakvo mzes da 4akas ot bivs spionin.

2015.11.10 | 09:49

2
За 25г не можаха да намерят нито един умен човек да им каже какво представляват едни и същи ПЛАТЕНИ НА ВЛАСТА ПОДЛОГИ!

2015.11.10 | 09:49

1
Само че Рапон-Бей не обича много да говори с населението неговата цел в живота е да реже ленти и да лети с хеликоптер или самолет на държавна сметка!

Добави коментар

Водещи новини