Меглена Кунева: Бюджетът не е на Горанов, а на цялата държава

  • 04 ноември 2015 07:56

  • 3792
  • 8
Меглена Кунева: Бюджетът не е на Горанов, а на цялата държава
© Булфото (архив)

България иска да бъде стабилна държава. Всички хора трябва да получават достойни заплати и да се чувстват оценени. Грижата за хората не се изразява само в заплатата. Въпросът е много широк. Аз се надявам, че специално за заплащането ще се намери решение, но проблемът е много по обхватен.

Това каза пред камерите на БНТ вицепремиерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, която коментира темата за полицейските протести. Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва изразява интересите на бюджета. Този бюджет не е негов, а е на цялата държава. Бюджетът се обсъжда в Министерски съвет и после минава през Народното събрание, където той се дебатира и вероятно няма да остане същия. Вижда се, че министър Горанов се вслушва в предложенията. Ние правим политики през бюджета. Реформираме отделни сфери. Това предстои да се говори. Ако има разговори, ще се намери решение. Работим за една държава. Тази държава трябва да е по-добра и по-сигурна, категорична беше тя.

Няма напрежение в Реформаторския блок. На изборите се представихме много успешно. В ДБГ имаме две цели. Първата е повече млади хора и втората е повече жени. Ние се надявахме на такива резултати. Плевен имаше нужда от промяна. Не искам да коментирам думите на премиера, че ни е бил подарен. Това остава в миналото. В Добрич спечели един млад човек. Мога да гарантирам, че младите хора ще имат реализация чрез ДБГ, заяви Кунева.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3792 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2015.11.05 | 08:29

8
И каква е тази достойна заплата 360 лева?
Защо бе идиоти !?!

2015.11.05 | 08:21

7
Ако България беше Гърция,досега да сме ви избесели по стълбовете.

2015.11.05 | 08:21

6
Тая не мисли когато приказва.Аз не съм участвал в този бюджет и няма как да ми го приписва,че е мой.И аз съм част от държавата.Никой не ме е питал за нищо!

2015.11.04 | 23:23

5
Опитва се да яхне вълната,но не и се получава!
ВВС

2015.11.04 | 22:41

4
Какво стана със заема г-жо Пръдлева? Как така се оказа, че единствено от силовите министерства, трябва да вземете пари за "социалната" Ви политика? Не мислите ли, че отслабвате държавата и заплашвате сигурността и независимостта на страната, и заплашвате собствения си народ с действията си? Нима Ние нямаме семейства! Обричате ни в бедност и безсилие, не че нямаме воля и възможности да справяме в тежки ситуации. Няма да ни унищожите, няма да успеете!!!
Бойко Борисов е уникален педераст!

2015.11.04 | 22:40

3
БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ! НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ! Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, „завършили” на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. ”Партиите” са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. емигрират! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол! Когато на власт са наркотрфиканти като Борисов, ефективно осъдени като Цветанов и офшорни перачи на пари като Плевнелиев, все такива "новини" ще има. Ало, Ваньо: ставка, разследване и съд за убийството на Чакъра и самоубийството на Мишо Бирата! Не забравяйте за екзекуцията на единствения свидетел в делото срещу Цвъ Цвъ......загинал в СЛУЧАЙНА автомобилна катастрофа :) :) Бойко Борисов има откраднати над 4 милиарда държавни пари, които е изнесъл по сметките си в Америка и Израел. Дъщеря му си живурка в Америка и кара бентлита с парите на лошият мат'рял. Бащицата тръгнал да регулира цените на сиренето и агнешкото. ВЪРНИ ПАРИТЕ МИЗЕРНИКО.
прогресивен

2015.11.04 | 21:54

2
\\\\\\\"Този бюджет не е негов, а е на цялата държава\\\\\\\"- добре е да се каже на висок глас!!! Всичко в тази държава е на народа, а не на временно \\\\\\\"управляващите\\\\\\\" го и избрани от него \\\\\\\"политици\\\\\\\"! Всяка една социална придобивка е извоювана от поколения трудещи се хора преди нас и не е нормално в социална Европа на 21 век да се премахва, която и да е от тях! Замислете се, преди да гласувате поредната секира! \\\\\\\"Бюджетът \\\\\\\"ВИ\\\\\\\" е много по-добър от живота \\\\\\\"НИ\\\\\\\"!\\\\\\\"
beliata

2015.11.04 | 21:53

1
Vsi4ki pardiat v edno garne,zatova vsi4ki v edna torba-za torbata ogromen kamak...I v moreto v nai-dalbokoto.

Добави коментар

Водещи новини