Дончев: Има по-спешни нужди от 20-те заплати, това е само една от реформите в МВР

  • 03 ноември 2015 18:43

  • 5116
  • 7
Дончев: Има по-спешни нужди от 20-те заплати, това е само една от реформите в МВР
©

В България право да протестират нямат единствено в Министерски съвет. Когато имат загуби на привилегии тези момичета и момчета имат право да протестират, въпросът е по какъв начин. Целта е не да се орязва бюджетът на МВР, а да се направи преразпределение на средствата. Това каза вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в предаването "Още от деня" по БНТ.

"В МВР има по-спешни нужди от 20-те заплати, които се дават при пенсионирането на служителите в сектор "Сигурност", обяви вицепремиерът. Той добави, че трудно се правят реформи. "Темата е стара и реакцията винаги е била такава. Ситуацията се усложнява от факта, че голяма част от служителите имат кредити и са разчитали на тях. Това е по-скоро социален разход. Това е само една от реформите в МВР".

"Искрено се надявам да се намери добро решение. Надявам се да се променят нещата в дългосрочен план за добро", посочи Дончев.

Вицепремиерът коментира и последните инциденти в навечерието на местните избори. "Искрено се надявам между последните инциденти да няма възраст. В противен случай това би било бламиране на изборния процес. В хакерските атаки нямаше нищо случайно, това бе целенасочен акт", уверен е Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Според него изборните резултати няма да променят работния климат на правителството. Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник отбеляза, че в политиката по време на избори адреналина се вдига малко повече. "Нормално е всеки загубил изборите да се съмнява в честността им, това е традиционен рефрен. Въпреки думите им няма как да се купи цяла секционна избирателна комисия".

Той коментира и поведението на лидера на "Атака". "Сидеров е уникален случая, като комуникация и действия. Не считам, че това което се случи в изборната нощ бяха спонтанни действия. Това е добре планиран политически ход", категоричен бе Дончев

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5116 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2015.11.19 | 15:40

7
ВСИЧКО съсипа тая ТИКВА ПРОСТА в БЪЛГАРИЯ ! Армия , полиция , флот , гранични войски , промишленост , селско стопанство ! Процъфтява циганията , мафията , престъпността ! Жалък живот за българите ! ДОЛУ ГЕРБ ! САМО АТАКА !
hienata

2015.11.19 | 15:39

6
Е те са 62 000 и какво правят питат си д,,,,,я лапат хубави заплати и рушвети. И аз искам 20 заплати ама няма, но си плащам данъците а те.Аман от милиция,армия,болници,администрация,митница да продължавам ли колко хора чакат на нас обикновенните трудещи се. И като отидеш за нещо при тях-ами ние не работим за теб а за държавата.
AZ

2015.11.19 | 15:39

5
НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ. ВСИЧКО Е ТЪПА МИЛИЦИОНЕРСКА МАНИПУЛАЦИЯ НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНОВ. СЕГА ТОЙ ЩЕ СЕ НАМЕСИ И ЩЕ "ЗАЩИТИ" ИНТЕРЕСИТЕ НА ПОЛИЦАИ И ВОЕННИ. ЦЕЛТА Е ТЕ ДА МУ СТАНАТ ВЕРНИ И ДА ГО ПОЧИТАТ КАТО ЦАР-СПАСИТЕЛ. -
Анонимен

2015.11.19 | 15:38

4
За какво ги режат тези пари майка му даеба режат от това режат от онова а къде отиват тези отрязани пари какво става със тази държава режат от МВР режат от незнам си какво увеличават винетки глупости свързаха два края на една магистрала и айде увеличение на винетки пътни такси незнам си какво национален протест минимална заплата 900лв да ги видя аз депутатите със 300 лв заплата да платят разходите на едно семейство
sreden prast

2015.11.06 | 19:05

2
P.i.4.k.a. t.i. m.a.i.4.i.n.a. a.t.a.k.a.

2015.11.06 | 19:05

3
соросоиден педераст платен
А-леле

2015.11.05 | 21:32

1
Важното е че полицаите направиха показно как трябвя да се протестира.Защото-никаде не замърсиха нито потрошиха някакво имущество но за няколко часа хвърлиха в смут и паника цялата държавица! И то без да се организират специално.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини