Валери Симеонов: Народът оскотя, местните избори станаха само борба за домогване до постове

  • 03 ноември 2015 19:23

  • 2183
  • 6
Валери Симеонов: Народът оскотя, местните избори станаха само борба за домогване до постове
© Булфото

Трудно ми е да взема позиция за исканията на полицаите, тъй като въпросният бюджет още не е минал през комисиите в парламента. По никакъв начин обаче не съм съгласен всички полицаи да бъдат поставяни под общ знаменател - хората, които са навън, на терен, трябва да имат привилегии. Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ лидерът на НФСБ и съпредседател на Патриотичния фронт Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

Той уточни, че заради демонстрацията на полицаите е оставил колата си и е дошъл пеша в студиото на Националната телевизия.

Съпредседателят на ПФ коментира и отминалите местни избори. Истината е, че изборите в България, особено местните, се превърнаха в чиста технология на овладяване и на последния избирател. Те не представляват нищо друго, освен домогване до постове в местното самоуправление – по всякакъв начин да реализираш някаква печалба. Да не забравяме и че народът оскотя – не може да очакваме кой знае каква идейност. Всеки се бори да се домогне до място под слънцето, заяви Симеонов.

По думите му преференциалният вот е "идиотщина".  Той отново заяви, че ПФ ще иска касиране на местните избори в Пловдив. Има изключително тревожно раздвижване на гласовете в циганските махали в края на изборния ден, подчерта Симеонов.

Според него последните прояви на лидера на "Атака" Волен Сидеров не са замислени предварително. В случая няма конспирация. Става въпрос за малко повече алкохол и самочувствие, когато го обградят няколко здрави момчета, посочи съпредседателят на ПФ. Надявам се този път прокуратурата да изкара наяве всичките му простотии, добави Симеонов.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2183 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.11.04 | 20:14

6
То народа оскотя обедня ама на патриотите не им пречи да живеят на гърба на данъкоплатеца.

2015.11.04 | 20:14

5
Този е такова леке и боклук ... абсолютен гейрберист и депесар е!

2015.11.04 | 20:14

4
Кой направи това с народа ,бе простак !Нали и вие за пари си дадохте задника на Боко !
напомняш ни на пудела яне янев

2015.11.04 | 14:18

2
а ти курвата на бойко. И ВСИЧКО ТОВА ЗА ПУСТИТЕ МУ ЕВРОПАРИ ,КАКТО КАЗА ДНЕС ЕДИН ПОЛИТИК.

2015.11.04 | 16:35

3
Комунист.

2015.11.04 | 14:17

1
Сега ли разбра всичко това бе л....р??

Добави коментар

Водещи новини