Трайчо Трайков: Сидеров е родолюбец, но на друга държава, а не на България

  • 28 октомври 2015 18:00

  • 2175
  • 8
Трайчо Трайков: Сидеров е родолюбец, но на друга държава, а не на България
© Булфото (архив)

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа не е българин и не се държи като такъв. Той човек, на който не му пука за България. Той е родолюбец, но на друга държава. Лошо е че допускаме патриоти на други държави да влизат в българския парламент.

Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко, бивш енергиен министър и водач на листата на Реформаторския блок за общински съветници в София. Приех да водя листата, защото се вижда, че РБ е градивна сила. Проблемите в Столична община са доста. "Топлофикация" е един от тях. Решаването му се състои в отделен щранг за всеки абонат. Тепърва ще се запозная с динамиката на общинския съвет. Моята основна цел е София да стане хубав град за отглеждане на деца, каза още Трайков.

Според мен няма особени основания Оманският фонд да съди държавата. Въпреки това, всички държавни институции се справиха изключително некачествено с казуса КТБ.  Ако руснаците започнат да ни съдят за АЕЦ "Белене", значи ние трябва да ги дадем на арбитраж за цената на газа, както го направиха други държави и спечелиха. Можем да ги съдим и за "Южен поток", допълни още бившият министър.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2175 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2015.10.30 | 11:11

8
Болшевишки гъзоблизец е този псевдо " националист " , а и отрепките около него !
РЕАЛИСТ

2015.10.30 | 11:11

7
ПОКЛОННИКЪТ НА РУСИЯ - ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ. ТОЗИ ХАХО ДА ГО НАТОВАРЯТ НА ЕДИН ВЛАК И ИЗПРАТЯТ С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ НА ГОСПОДАРИТЕ МУ. СТИГА СМЕ СЕ ЗАНИМАВАЛИ С НЕГО. ПИСНА НИ. ИМА ТОЛКОВА ВАЖНИ НЕЩА , ЗА КОИТО СИ СТРУВА ДА СЕ ЗАНИМАВАТ МЕДИИТЕ.

2015.10.30 | 11:11

6
НЕ ВОЛЕН , А ТИКВАТА трябва да бъде арестуван ! БАНДИТ Е и ФАЛШИФИКАТОР ! За какво да гласувамe за тая уродлива и грозна ГЕРБАДЖИЙСКА мутра РАПОН БЕЙ Мутромилиционерски ! Ще ни увеличава тока , ще ни влошава живота, ще се прегръща с Ердоган , Доган и Местан , ще ни прави овчари , ще му слушаме лъжите и тъпотиите , ще го гледаме как краде с Цветелина , ще си играе мачлетата, ще реже лентички , ще ни срами пред света , защото е простак !Бах ти управлението ! Ай сиктир !!! САМО АТАКА !

2015.10.30 | 11:11

5
В България НЯМА по - голям изрод , урод и ПРЕСТЪПНИК от ТИКВАТА !Комунист ,бандит , наркотрафикант , възпитаник на ДС - българското ГЕСТАПО в Симеоново ! Само тоя крадец и лъжец е виновен за всички бедствия ! ГОСПОД ни предупреждава ! В затвора , а не във властта !!!САМО ВОЛЕН и АТАКА !!!!!!!!
hesus

2015.10.30 | 11:11

4
Едносричния педал (гост), дето пише по-горе заедно с Болен С. и Чуторов скоро ще отидат в затвора и там ще станат гаджета на фенската им маса от малцинствените групи, които те така много обичат. :-)))))

2015.10.30 | 11:11

3
Придворните слуги на Ц.Бориславова са най-големите безродници и крадци.Тая очилата отрепка е за разстрел !!!

2015.10.30 | 11:10

2
а трайчо е предател не на друга държава, а на България

2015.10.30 | 11:10

1
От къде са му доходите на тоя педераст ! От "Кравария за Овчария " ли са ? Лиже дупетата на краварите и се бие в гърдите ,че е патриот !

Добави коментар

Водещи новини