Кунева: Да говорим не за мен, а за България

  • 07 ноември 2011 08:12

  • 1202
  • 2
Кунева: Да говорим не за мен, а за България
©

Не оспорвам резултата на Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното или Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, само казвам, че не това можеше да получи България. Част от целите ми са изпълнени, но не и най-главната цел - да спечеля изборите.

Това коментира пред Бтв кандидат-президентът Меглена Кунева. По думите й издигната от инициативен комитет кандидат е най-добрият модел. 303 хиляди лева е събрала Кунева за кампанията си, която е била прозрачна. "Каква хигиена на мислене ще имаме е единствената задача на журналистиката", заяви тя. Партиите решиха, че няма да имат дарения, каза още Кунева, като коментира публикация в която се казва, че тя е получила 1100 лв. дарение от бившия военен министър Николай Цонев.

Според нея, ако медиите са достатъчно независими, е трябвало да коментират и когато управляващата партия ГЕРБ е издигнала подсъдими за кандидати за кметове като Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. в Сливен.Тя припомни и думите си, които е казвала много пъти по време на предизборната надпревара - „не е страшно човек да загуби изборите, а е страшно да ги спечели по нечестен начин".

Хората повярваха, че могат директно да изберат президент без партия, категорична бе Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. „Ние винаги сме искали да имаме мажоритарен вот и аз го предоставих", поясни още тя.

Да говорим не за мен, да говорим за България, призова Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22.

Последвайте канала на

1202 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2011.11.08 | 20:09

2
za stari brantii koi da govori???????????
kinesiotapebg.eu

2011.11.07 | 12:03

1
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини