Как да мине бюджетът без сътресения обсъдиха Горанов и ПФ (видео)

  • 09 октомври 2015 10:26

  • 1987
  • 1
Как да мине бюджетът без сътресения обсъдиха Горанов и ПФ (видео)
© Булфото

Министърът на финансите Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва проведе среща с Патриотичния фронт относно бюджета за следващата година, предаде репортер на Novini.bg.

Това е част от поредица от срещи, ще има и втори кръг с всички партии в управлението, за да съгласуваме бюджета, заяви финансовият министър .

Съпредседателят на ПФ Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 обясни, че за тях приоритетни са образованието, отбраната и сигурността и оценява това, което прави министър Горанов, тъй като той се „стреми бюджетът да бъде съгласуван с всички и да мине без сътресения“.

Горанов увери, че ще спази сроковете за внасяне на Бюджет 2016 и за него е важно да се инвестират повече пари в образованието и инфраструктурата.
„Ще вземем под внимание и необходимите средства за сигурността на страната. Не е реалистично да се говори за дефицит и той няма да постигне 8-9%, а напротив – ще ограничим дефицита“, увери финансист номер 1.

Не е сериозно да се сравнява бюджета с метафора, допълни още Горанов по повод сравнението на бившия министър на финансите Симеон Дянков за „постната пица“.

„За мен е важно средствата да се използват ефективно“, категоричен бе още Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва.

Последвайте канала на

1987 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.10.09 | 20:56

1
smotan pederast

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини