Сергей Станишев: В схеми не участвам и затова съм често неудобен

  • 04 ноември 2011 08:17

  • 1548
  • 9
Сергей Станишев: В схеми не участвам и затова съм често неудобен
© Булфото

За мен БСП е кауза и амбицията ми е да възстановим доверието в БСП за следващите парламентарни избори.

Това не е някаква лична амбиция, каза в интервю за сутрешния блок на бТВ лидерът на СДС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

"Въпреки манипулациите, въпреки купуването на гласове, БСП спечели още на първи тур близо 1 милион гласа. Това е резултат на БСП. На втори тур аз се чувствам задължен към още 560 000 – 570 000 български граждани. Мнозина от тях не са свързани с лявата идея, с БСП, но видяха в БСП инструмента да защити демократичните им права", заяви лидерът на БСП.

За много хора демократичното развитие на България е под въпрос след тези избори, добави той.

"Президентът Георги Първанов сам ще каже след като му изтече мандата какви са неговите намерения. Аз не съм му говорител", заяви Станишев.

"Не съм чул изказване от Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска да ми иска оставката, но той не е направил и нищо за предизборната кампания на БСП", съобщи Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Няма как да бъда мек, когато виждам такива скандални избори, каза Станишев във връзка с това, че неговите изказвания в нощта на изборите са били разгневили Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Г-н Борисов каза "аз съм гарант, че тези избори ще бъдат честни", но той не можа да си спази тази дума. Не можем да оставим на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да му се размине, защото изборите не бяха демократични, каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Лидерът на БСП призна, че той в схеми не участва и може би затова е доста неудобен.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1548 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
evgeni

2011.11.04 | 23:28

1
---- Прикрепено писмо (БОЙКО и "ПГМЕНТ,АКЦИЯ") ---- Подател: евгени славков До: GIS@GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER@GOVERNMENT.BG Относно: БОЙКО и "ПГМЕНТ,АКЦИЯ" Дата: Петък, 2011, Ноември 4 08:48:29 ЕЕТ Господин Бойко,пак добро утро.Много се възмутих от гледаното по BTV по темата СДС.Демокрацият в България отсъства ,освен нейните определителни форми като ТЕБЕ.Сега в по-следващите редове не вяравм да получиш АМНЕЗИЯ,но те съветвам да се размислиш кой си сега,защото хора като ТЕБЕ обесмискят дори и самата думичка демокрация.ДАНС ,МВР,ПРОКУРРАТУРА и СЪДЕБНА СИСТЕМА бе СРИНАТА и МАНИПУЛИРАНА както и последния пример с "семейната приятелка" на човекът джадай-владеещ "Силата".Сега пак малко назад, когато се извършваха демократично-структорни реформи по времето на СДС.Тези реформи бяха БОЙКОтирани с цялата МОЩ на ДС-СТРУКТУРИТЕ,които сега са само СТРУКТОРИ-ЕНЕРГИЙНИ по причина, че има и "АРИЕЛ".Надявам се Йода да не се самосизира,че упоменавам в този си е-мейл,търговска марка.Спомни си как Татарчев по нареждане на ПАРТИЯТА,както е позната като "Главницата" тичаше тук-там по нареждане на ..... извинявай,малко си отпих от кафето,та цялата ДС изпусна ЧЕРВЕН ОГЪН по синята идея и демокрацията.Няма да те питам ти по това време какъв си бил,но сега ще те попитам КОЙ си ???? Групитовките ,за които ТИ ЕДВА ЛИ СИ ЧУВАЛ и те бяха в схемата за дестабилизиране на СДС и икономиката. ДЪРЖАВНО-ФИНАНСОВИ лостове "поканиха" ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА за да се изпълни следващата фаза от оперция "ЕНЕРГЕТИКЕТА".Всичко това за да могат да се изпълнят АБВ-писанията,който СА и до днес.И след мъни,чко време ГЛАВНИЦАТА чрез Мултигруп си заплюха един човек наречен цар ,та взеха та и го доведоха в България.Даже му купиха и АБВ-билет с переспективата да личало ЖЪЛТОТО вместо ГЛАВНИЯ цвят. Станаха и някой реформи имайки връзка със Съдебна Медицина,но те бяха около 200 на брой и нито едно не бе разкрито.Просто "непослушници". А медиите бълваха : Вижте как Мафията се самоизбива,тра,ла,ла приказки от ШИПКОВИЯ ХРАСТ.Между другото тези,които Ти дадоха НОЖИЦАТА,Те ще ТИ духнат под ОПАШКАТА.Просто ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ и ОПАШКАТА,нищо лично БОЙко.
:)

2011.11.05 | 09:18

4
Наистина много хора гласуваха за шибаните неориентирани комунисти, защото последните, както обикновено, много добре си бяха подбрали лозунгите. Те не бяха за България, не бяха за народа, а бяха срещу монополизацията на властта. И тъй като повечето хора гледате Стъклен дом, 1001 нощни турски сериала, гледате Гласа на България и куп още малоумни предавания, без да помислите, без да си спомните какво беше, отидохте и бутнахте бюлетина срещу идеята двата органа в законодателната власт да са под един покрив. Какво беше по времето на Костов? Какво беше по времето на Станишев? Президент и премиер от една и съща партия. Гнусният Станишев пак преметна сума ти народ. Сергей Станишев има само думи, нищо друго освен едни голи думи. На това се крепи целият му живот. Може да казва угодните му неща, без да му трепне окото. Презирам го
владо

2011.11.05 | 09:18

5
А "схемичката " с ДПС преди 2 год. защо забрави? Евтината оправдателна риторика на комунистите винаги е била една и съща - манипулации и кражба на гласове??? ха ха - понеже те от 20 год. само това правиха и това знаят си мислят ,че и другите са като тях??????Знаейки ще ще му поискат веднага скалпчето / както и стана/ гейчето просто няма друго оправдание ,освен 120 год. оттук нататък да повтаря само 1 - страаааааааааах, манипулациииииииии, боооой ,имайки впредвид собствените си "видения" може би :):):):)!Народа на 2 тура ви показа ,че не ви ще, почти всички големи градове отказаха да "чуят червените лозунки" за сладък и безпроблемен живот под "вещото ръководство на издъхващата старица/ столетница/ и това е ФАКТ! Толкова загубени областни градове БСП никога не е имала - това също е ФАКТ! С каквито и думи да се оправдаваш няма да промениш усещането за безвкусен евтин и първосигнален комунистически пасквил! ИМА КОМУНИСТ - ИМА ПРОБЛЕМ! НЯМА КОМЕНИСТ - НЯМА ПРОБЛЕМ!
kinesiotapebg.eu

2011.11.05 | 09:19

6
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
xaxaxa

2011.11.05 | 09:19

7
do komentar nomer 2 i 3: Вие явно мразите кумунистите,а защо обичате ГЕРБ,СДС и останалите кумунисти??? А? Всички са от БКП до 1! Аз гласувах за бСП,заради Калфин,защото е по-добър избор от този пумак Росен! А вие пичове земете по-леки наркотици!
:)

2011.11.05 | 09:19

8
Изглежда трябва всички да са под 21 години, за да са политически коректни и чисти като момина сълза. Ивайло Калфин съм го чувал нито за акъла му, нито за действията. Той е някакъв, който за една нощ го превърнаха от "къде са му делата?" в кандидат президент.

2011.11.05 | 07:30

3
Премиерът Борисов прави посещение в дом за деца със забавено умствено развитие. Възпитаниците на интерната били спешно евакуирани, вместо с тях премиерът се срещнал с активисти на ГЕРБ със знаменца и балони. Премиерът не е забелязал смяната. Затова пък педагозите и служителите на интерната отбелязаха: ''тук такива дебили никога не е имало !'' :)))

2011.11.04 | 23:29

2
Колкото повече простаци има в една държава, толкова повече са и комунистите (защото изходна суровина за комунист е простака).
реалност

2011.11.05 | 09:20

9
Прав се оказа Бойко-калпав е много материала,мнооого калпав.Щом има малоумници дето вярват на тия лъжци-те даже не са и комунисти ,по-скоро милиардери,че и Доган.Вярвайте на Станишев,вярвайте малоумници....и на Р.Овч. вярвайте ,черния хайвер им осигурете.Бахти тъпънарите......

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини