Кандидатите на "Синята коалиция" ясни на 12 юни

  • 25 май 2011 18:58

  • 637
  • 0
Кандидатите на "Синята коалиция" ясни на 12 юни
©

Партиите от Синята коалиция подписаха в НС правилата за участие в изборите и обръщение към симпатизантите си.

На 12 юни са вътрешните избори в Синята коалиция, на които ще бъдат избрани сините кандидати за президент и кмет на София.

Стана ясно, че СДС са направили известен компромис за датата 12 юни, след като искаше вътрешните избори да се проведат до края на май, но от ДСБ настояваха за по-късна дата. Заедно сме по-силни и сме сериозен конкурент.

Това заяви Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на на пресконференция в НС. Сините симпатизанти ще трябва да избират за кандидат-президент, по думите му, между двама силни кандидати - Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат и Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в. Отиваме на тези избори с идеята, че сме единствената сериозна алтернатива, посочи Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Сините са категорични, че не бива да се допуска кметът на София, правителството и президентът да са от ГЕРБ, тъй като мнозинството се проваля в действията си.

Изборите са отворени и всеки може да участва, каза от своя страна и Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - в отговор на въпрос дали във вътрешния вот могат да се включат и други партии като тази на Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра. Костов подчерта, че сините разчитат на предстоящите местни и президентски избори на подкрепата на всички в дясното пространство.

Последвайте канала на

637 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини