ДСБ: Софиянски прати циганите да гласуват за СДС

  • 13 юни 2011 12:29

  • 4592
  • 1
ДСБ: Софиянски прати циганите да гласуват за СДС
©

Изборите определиха Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в да бъде общият кандидат за президент, а Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е - за кмет на София.

От партията на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - обаче посочиха, че вчера се е наблюдавал нетипичен вот, в който се били активизирали ромските махали.

Според ДСБ кръгове около Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра били причината циганските махали да участват в изборите. Резултатите обаче показали, че участието там спрямо общото гласуване било под процент и затова тяхното гласуване не влияе върху окончателните резултати.

Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - обаче смята, че този вот трябва да бъде анализиран, защото поставял президентската кампания върху „плаващи пясъци". ДСБ предлагат на ръководството и местните организации на СДС да сключат споразумения за общо явяване на местните избори не по-късно от 4 юли.

4592 1

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 1

Добави коментар
Тоби

2011.06.13 | 18:01

1
Че за кого да гласуват,ако не за теб.

Добави коментар

Водещи новини