Радан Кънев: Дебатът за конституционната промяна навлезе в критична фаза

  • 13 юли 2015 15:21

  • 1562
  • 4
Радан Кънев: Дебатът за конституционната промяна навлезе в критична фаза
© Булфото

Дебатът за конституционната промяна и съдебната реформа навлезе в критична фаза, коментира на пресконференция в Смолян лидерът на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Той прогнозира, че въпреки политическите заигравания е напълно възможно постигането на ключов консенсус от 180 народни представители на първо четене, така че реформата да върви без по-нататъшни отлагания към второ и трето четене.

Депутатите от РБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и и Атанас Атанасов участваха в заседание на Регионалния съвет на ДСБ в Смолян. Опозиционните партии нямат аргументи против по същество на предлаганата промяна, смята Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Според него БСП е "против" защото реформата е на ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а ДПС също е "против" защото реформата не е на ГЕРБ и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а е на Реформаторския блок. Коментирайки конституционната реформа, лидерът на ДСБ посочи, че става дума за ключов национален приоритет, за задължителна първа стъпка за връщане на доверието на българските граждани, на европейските ни партньори и инвеститори в българската държавност и институции.

Според Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и това е преломен момент на запазване или разрушаване на доверието към България. Кризите в Гърция и Украйна освен много големи рискове и вреди за българската икономика, създават и огромни възможности, посочи Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и. Той допълни, че в момента европейски инвеститори масово напускат Русия и Украйна, търсейки реализация на нови инвестиции в близки територии. Дали ние ще можем да се възползваме, зависи изключително от това какви са сигналите за българското правосъдие.

В Смолян Реформаторският блок не изглежда под въпрос /за явяване на местните избори/, без или с национална регистрация, заяви Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и, цитиран от БТА. Той коментира, че за предстоящите избори Реформаторският блок поставя акцента върху присъствие в малките и средните общини, като основа на изграждането на трайна и единна модерна десница.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1562 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.07.13 | 20:14

1
Всички онези власти, които произтичат от конституцията се определят като учредени. Това означава, че техният правен статус и техните правомощия са установени по конституционен ред и следователно се явяват ограничени власти! Бойко няма право да променя конституцията! Да свика "ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ"!

2015.07.14 | 12:59

4
Правова държава?!? С Гробари на власт?!? Ако някой го вярва, да си вдигне левия ташак!!!

2015.07.14 | 12:59

3
toq smazkan pedal da pukne dano

2015.07.14 | 12:59

2
Тоя що не се гръмне?

Добави коментар

Водещи новини