Слави Бинев: Гърция е галеникът на Европа (видео)

  • 13 юли 2015 08:08

  • 1666
  • 2
Слави Бинев: Гърция е галеникът на Европа (видео)
© Булфото

"Понякога е по - важно да мълчиш, иска се сила и за това. Много неща могат да накарат един човек да замълчи", коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия депутатът от ПФ Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на.

Бинев коментира кризата в Гърция и позицията на Европа. Според депутата отново ще се стигне до компромис за южната ни съседка, които ще бъдат поставени пред уж трудни условия. Бинев смята, че моделът "Гърция" ще бъде последван от Испания и Португалия и поясни, че страната е галеникът на Европа.  Той е категоричен, че родните политици имат какво да учат от Ципрас и то най - вече за това как се защитава един народ.

Слави БиневСлави Бинев Славчо Пенчев Бинев, по известен като Слави Бинев,  е роден  в град София в семейството на напомни, че у нас постоянно се говори за реформи, а реформи у нас няма. "Реформи не трябва да се правят, защото просто трябва да има такива", добави той. Според него сега реформи у нас се правят, за да се сменят конкретни хора, а не философията. "Когато се правят реформи, човек първо трябва да стартира от себе си", добави още депутатът и поясни, че това е лично негово мнение.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1666 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.07.13 | 22:43

2
този не е полуидиот
yyyyyyyyyyyyyyyyyy

2015.07.13 | 22:43

1
Tozi e vampir kato analnata kurva Boiko-piqt kruvzicata na horata

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини