Шулц: Ивайло Калфин е идеалният избор

  • 26 октомври 2011 15:42

  • 2032
  • 6
Шулц: Ивайло Калфин е идеалният избор
© Снимка: Булфото

Подкрепете моя приятел Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска в борбата му, той е изключителен член на групата на европейските социалисти, демократичен, отворен човек, от когото знам много за България.

С този призив се обърна Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден, лидер на европейските социалисти в Европарламента, съобщиха от предизборния щаб на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Мартин ШулцМартин Шулц Мартин Шулц – германски политик, председател на Европейския парламент Мартин Шулц е роден дойде у нас за няколко часа, за да подкрепи Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска и то в деня, когато в ЕП се обсъжда бюджетът на Европа.

Темата за бюджета принадлежи на комисията на ЕП, където евродепутатът Калфин е зам.шеф- тази по бюджетите. Шулц каза, че досега е смятал България за много демократична страна, но в последните дни е твърде загрижен от получените сигнали.

Никога не съм чувал министър на вътрешните работи да е председател на изборен щаб на един от основните кандидати, заяви гостът. Той подчерта, че българите винаги са били отворени към света и познанието, интелигентни хора и именно за тях Ивайло е идеалният избор. Надявам се, че в неделя ще спечели, завърши Шулц.

Калфин призова за пореден път българите да гласуват срещу криворазбрания тоталитаризъм, за да не се разпаднат демократичните устои и една партия да узурпира всички власти. Нещо повече – заедно със Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на Калфин призова онези избиратели, които ще го подкрепят със Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в на втория тур да гласуват по места за кметовете от десницата, които са опоненти на ГЕРБ. Въпросът не е ляво или дясно, а демокрация или еднолична власт.

Дали Плевнелиев иска президенството или по путински да затопли стола за Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на отсега си подготвя друго място във властта – това на главен прокурор след две години, попита риторично Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Честността и законността на вота са поставени под въпрос, заяви от своя страна червеният лидер Станишев, който не изключи възможността за искане на касиране на изборите от първия тур, особено в София.

Пред журналисти бе прожектиран клип с кадри от националните медии, който показва пълния изборен хаос в нощта на 23 септември в София.

Последвайте канала на

2032 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
разконспирирани

2013.06.22 | 19:43

6
ДПС и БСП, начело с Първанов, тръгвали на щурм срещу управлението на ГЕРБ. Изгубили около 1 млрд. за две години. Нов заговор заплашва да дестабилизира страната. 400 000 гласа предлагал за продан лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на политическите совалки в последните дни преди балотажа на 30 октомври. Според ДПС толкова бюлетини с кръстчета за Ивайло Калфин щели да осигурят короноването му на „Дондуков” 2. Това съобщиха за „Торнадо” източници от „Позитано” 20 и площад „Гарибалди”. В сметките на депесарите обаче влизало условието сегашният лидер на БСП Сергей Станишев да замине на почетна длъжност в Партията на европейските социалисти (ПЕС), а мястото му да заеме сегашният държавен глава Георги Първанов. През пролетта БСП и ДПС щели да атакуват кабинета „Борисов” с компромати до всички инстанции на ЕС и Вашингтон. Двете политически сили нямало да търсят трети съюзник, защото имали намерение да съставят сами кабинет и да разпределят властта в съотношение 2:1. Планът „Пролетта на недоволството 2012” щял да се реализира дори Плевнелиев да успее да пребори Калфин за президентския пост. Лидерите на ДПС и БСП били категорични, че повече не можели да търпят управлението на ГЕРБ, защото финансовите им загуби растели всеки ден. Те се изчислявали на около 1 млрд. лв. за последните 2 години от пропуснати вземания. Първият разговор за обсъждане на съвместни действия се провел миналата събота, в деня за размисъл, в резиденция „Бояна”. Ръководството на ГЕРБ обаче било в течение на тайните договорки. Във всички местни организации е обявена тотална мобилизация. В партията на Борисов се шегували, че се задавал изключително патриотичен вот в неделя. Паролата била възрожденският химн „Стани, стани, юнак балкански”. От щаба на Росен Плевнелиев и Маргарита Попова се надявали, че договорките между ДПС и БСП ще изкарат и негласувалите на първия тур да отидат до урните.
джъдж

2013.06.22 | 19:43

5
Шулц : Ивайло Калфин е идеалния избор за подържащ глас /не солист/ в хора на кастратите /Баден-Вюртемберг/.
Ние

2013.06.22 | 19:42

4
Само ние можем да спрем едноличностното тоталитарно управление, което г-н Борисов иска да ни наложи след спечелването и на президентския пост ! Помислете хора - защо постоянно чуваме хвалби за една реставрирана църква, за няколко км път, за една санирана гимназия ! Всичко е за замазване на очите ! Сега иска да ни наложи, че той е направил метрото, но сделката беше сключена още при Софиянски ! Събудете се бе, толкова ли сте наивни все още ! А алтернатива винаги има !
факт

2013.06.22 | 19:42

3
Не ми пука вече кой от коя партия е ! Единственото, което не искам е Бойко да получава едноличностна власт затова ще дам гласа си за Калфин !
Az

2013.06.22 | 19:42

2
Навсякаде са плъзнали комунягите !
Marin

2013.06.22 | 19:42

1
Този червен идиот ако беше живял като нас при комунизма сега щеше да пее друга песен!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини