Томислав Дончев: Не трябва да се слагат под един знаменател всички градоначалници (видео)

  • 01 юли 2015 08:16

  • 1496
  • 0
Томислав Дончев: Не трябва да се слагат под един знаменател всички градоначалници (видео)
©

Хубаво е, че се изваждат наяве такива случаи, които разкриват как кметове на знайни и незнайни общини си купуват коли за десетки хиляди левове, но това не трябва да бъде прекратено, защото после ще се каже, че се прави заради предстоящите местни избори, коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия вицепремиерът Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

Не трябва обаче да се слагат под един знаменател всички, защото има и градоначалници, които грам не злоупотряебяват, поясни той. Дончев даде пример с кмет, чието име не пожела да спомене и поясни, че той се движи с кола, изминала 450 000 км.

Вицепремиерът съобщи, че е наредил да бъде внимателно изгледан материала с градоначалника на Балчик и съобщи, че той може да бъде глобен с 1500 лв.

Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник коментира и темата "Гърция". Той напомни, че проблемът в южната ни съседка е дали да си плати дълга или пенсиите. Вицепремиерът напомни, че ако сега се дадат нови пари на гръцката страна това ще повлече след себе си и други държави и първата от тях е Испания.

Дончев напомни, че няма нищо общо между гръцкия и българския дълг.

Вицепремиерът напомни, че не само България, а и други страни ще пострадат, ако наистина фалира Гърция.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1496 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини