Кунева: Възможно е постигането на съгласие за съдебната реформа

  • 30 юни 2015 16:15

  • 710
  • 1
Кунева: Възможно е постигането на съгласие за съдебната реформа
© Булфото

Говореното по конкретни теми е начин да се избегне ситуацията на напрежение и конфликт, което се създаде около обсъждането на съдебната реформа. Това е заявила днес на откриването на конференция за електронното правосъдие Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, вицепремиер по европейските политики и лидер на партия "Движение България на гражданите" /ДБГ/, съобщиха от пресцентъра на политическата сила.

Според Кунева е необходимо да се излъчи сигнал към гражданите и инвеститорите, че е възможно постигането на съгласие. Надявам се, че обсъждането на тема като електронното правосъдие, което също е част от съдебната реформа, ще допринесе за постигането на такова съгласие, подчерта тя. Вицепремиерът определи като изключително важно днешното обсъждане в парламентарната комисия за промените в Конституцията и заяви категоричната си подкрепа за усилията на правосъдния министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския.

Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 беше категорична, че електронното правосъдие е абсолютна необходимост за доближаване на гражданите до правосъдието, още повече, че в момента се обсъжда и електронното гласуване. Електронното правосъдие трябва да осигури повече ефективност и по-добра комуникация между институциите и между институциите и гражданите, каза още Кунева.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
710 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.07.01 | 09:16

1
NA KRIVATA KURVA DA I GO NABUTAM ZAK DO SLIVICITE-AKO GI IMA OSHTE

Добави коментар

Водещи новини