ПФ започна представянето на кандидата си за управител на БНБ

  • 16 юни 2015 17:27

  • 984
  • 0
ПФ започна представянето на кандидата си за управител на БНБ
©

Парламентарната група на Патриотичния фронт е започнала представянето на кандидата си за управител на БНБ Григорий Вазов, съобщиха от пресцентъра на ПГ на ПФ.

В парламента са се състояли срещи с представители на работодателските организации и на синдикатите. Съпредседателите на Патриотичния фронт Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 са представили Вазов и на министъра на финансите Владислав Горанов.

От утре ръководството на Патриотичния фронт ще представи кандидата си и на срещи с парламентарно представените политически сили. Предстои Григорий Вазов да бъде представен и на премиера, посочиха от формацията. Парламентарната група на ПФ издигна номинацията на Григорий Вазов за управител на БНБ, тъй като неговите професионални качества и биография отговарят напълно на условията за заемане на този пост.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
984 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини