"Десните": Пенсионната реформа е неефективна

  • 10 юни 2015 13:06

  • 1471
  • 1
"Десните": Пенсионната реформа е неефективна
©

Пенсионната реформа на управляващите е неефективна, смятат от Коалиция от партии "Десните". В дългосрочен план няма значение дали тази реформа ще бъде проведена или не, защото крайният резултат ще е един и същ, заяви Юлиан Войнов на пресконференция от гражданската квота на коалицията.

По думите му основната причина е влошаващата се демографска картина в страната. Тя е такава, че не е възможно с увеличаване на пенсионната възраст и пенсионните вноски да се покрие непрекъснато натрупващия се дефицит в държавното обществено осигуряване, заяви Войнов.

Той добави, че проблемите, предизвикали всъщност реформирането на пенсионната система, са неглижирани и са предприети популистки стъпки.

Според Мария КапонМария Капон Мария Капон е родена в град Пловдив. Завършила е висше образование икономика, специалност не може да започне пенсионна реформа ако частният сектор и държавата не са равнопоставени играчи. Председателят на Коалиция от партии "Десните" Илко СемерджиевИлко Семерджиев Д-р Илко Семерджиев е служебен заместник министър-председател по социални политики и служебен смята, че управлението в момента се основава на лъжа. От коалицията прогнозират, че вторият мандат на ГЕРБ ще бъде провален.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1471 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.06.10 | 19:18

1
Пенсиииииииии и най-накрая нищоооооооооооо!

Добави коментар

Водещи новини