Лечков се кандидатира за кмет на Сливен с тежка критика към Борисов

  • 08 юни 2015 09:52

  • 4214
  • 3
Лечков се кандидатира за кмет на Сливен с тежка критика към Борисов
©

В управлението на втория кабинет на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г има двуличие и лицемерие. Това каза бившият кмет на Сливен Йордан ЛечковЙордан Лечков Йордан Лечков Янков е известен български футболист. Роден на 9 юли 1967 година в град Стралджа. в ефира на БТВ.

Той обяви, че ще се кандидатира отново на местния вот през есента.

На въпрос дали ще бъде подкрепен от ГЕРБ и този път, Лечков коментира: „Аз подкрепих ГЕРБ миналия път не те мен. Много бензин съм изхабил за създаването на тази партия. Капсулират се като влязат във властта”.

Бившият футболист разкритикува властта с липсата на изпълнени обещания, като заяви, че нямаме една цяла построена магистрала: „Реформите се правят отдолу нагоре. Аз години наред говоря за финансова децентрализация”. Според него целта на сегашното управление е да издържи още година-две: „Роби сме на няколко икономически групировки. Ако ни позволят да дишаме, ще дишаме. Те са ясни, защо аз трябва да ги казвам”.

Лечков призова дронът на БТВ да облети и имотите на премиера и прокурорите, за себе си нямал притеснения. „Защо да се срамувам, че съм си дал всичките пари тук”, попита той. На въпрос дали вече има яснота кой ще го подкрепи на местните избори, Лечков отговори: „Очаквам всичко, всичко е възможно. Все още нямам предложения, имаме разговори”.

Мая Йорданова
4214 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
56

2015.06.25 | 08:27

3
Ямболска отрепка!
Аз казах

2015.06.25 | 08:27

2
Лечков е мъжкар, който не се притеснява да казва истината
хлъц

2015.06.25 | 08:27

1
Нагъл крадлив селянин !

Добави коментар

Водещи новини