Ген. Атанасов: ДАНС проспа Гърмен

  • 04 юни 2015 17:44

  • 2070
  • 3
Ген. Атанасов: ДАНС проспа Гърмен
©

Ние в РБ приветстваме референдума, който иска президента Росен Плевнелиев. Идеята му е много навременна и е правилен ход. Това каза председателят на вътрешната комисия в НС ген. Атанас Атанасов от РБ в предаването "Лице в лице" по БТВ.

По поводи твърденията, че президентът нарушава закона Атанасов посочи, че всичко е в реда на нещата.

Относно новината, че подуправителя на БНБ е изявил готовност да си подаде оставката, ген. Атанасов каза: "Политиците се облекчиха от предстоящата оставка. Кандидатурата на Димитър Радев ни направи много добро впечатление, посочи той.

Атанасов разясни, че предстои да бъде изслушан и едва след това ще коментира кандидата. Изслушането ще стане пред НС, за да може цялото обществото да го оцени. Така е в демократичната държава, допълни генерал Атанасов.

Темата за Гърмен също бе дискутирана. Ромската тема винаги се експлоатира. На първо място видимо е, че това се прави от ДПС. От години се насъскваха турците и циганите. В това има много цинизъм. В Гърмен хората бяха наплашени от ДПС, за да гласуват, посочи Атанасов. Там проблемът е много голям, защото с години властите са си затваряли очите пред беззаконието.

Председателят на вътрешната комисия цитира данни от изборите, от които стана видно, че от 487 от жителите на квартал "Кремиковци" за кандидата на ДПС Ахмед Башев са дали гласа си 78%. И после ми обясняват, че нямало нищо общо с интересите на ДПС. По отношение на работата на ДАНС, местното звено не долови ли рисковете в региона, попита Атанасов. Това е поредна черна точка.

По повод спекулациите за разединение в редиците на РБ, Атанасов каза: "Това е една изпитана тактика за създаване на интриги предизборно". А твърденията, че в коалицията има две крила определи като манипулация.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2070 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.06.05 | 08:48

3
Какво е проспал бе клет ченгесар? Че ще се сбият две групи пияници в някакво село ли? Тъпанар!
АССА

2015.06.05 | 06:23

2
Между Атанасов и Сугарев няма разлика в развитието си

2015.06.04 | 21:49

1
НА ДАНС ЛИ Е РАБОТА ДА ГОНИ КРАДЛИВИ ЦИГАНИ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини