БСП няма на кой да се сърди, че е слаба опозиция, изтъкна Танева

  • 29 май 2015 15:38

  • 1441
  • 2
БСП няма на кой да се сърди, че е слаба опозиция, изтъкна Танева
©

БСП няма на кой да се сърди, че е слаба опозиция. Това каза пред журналисти в НС след парламентарния контрол министърът на земеделието и храните Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри във връзка с изказването на БСП, че закриването на тези две структури ще доведе до фалити на земеделските производители.

„С такива опорни точки, които са абсолютна фантасмагория, няма как да е силна опозиция. Финансовият министър Владислав Горанов изкара данните за петмесечието, че има с 2 млрд. 14 млн. лева повече приходи вследствие на мерките за борба със сивия сектор. Националната служба по зърното никога не е бил органът, който е борил сивия сектор", заяви Танева, цитирана от „Фокус".

Тя посочи, че със закриването на двете структури ще се постигне оптимизирането на персонала целогодишно, както и ползването на ресурси и активи много по-ефективно.

„Този черен сценарий е абсолютно нелеп и неверен. Какво сме ние - защитници на административни структурни звена със спорна ефективност или държава с политическа воля да прилага политики, които са най-добри за земеделските производители? Като министър съм избрала да изпълнявам втората", каза още Десислава ТаневаДесислава ТаневаДесислава Танева е родена на 9 юни 1972 г. в град Сливен. През 1990 г. завършва ПМГ "Добри.

Последвайте канала на

1441 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.05.30 | 20:24

2
Те не могат и да бъдат такава.
tarkalan

2015.05.30 | 18:17

1
Браво Танче, така сме ние Сливенските воеводи!!! Мачкай бюрокрацията дето само лапа!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини