Кънев: Ще водим разговори, докато се събере конституционно мнозинство

  • 21 май 2015 14:05

  • 855
  • 0
Кънев: Ще водим разговори, докато се събере конституционно мнозинство
© Булфото

Ще водим разговори, докато се събере конституционно мнозинство, каза пред журналисти в парламента по повод конституционните промени съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

В отговор на репортерски въпрос той каза, че нищо в съдебната реформа не може да зависи от ДПС, защото те са "политически представител на съдебната мафия". Той обаче призна, че ще разчитат и на БСП.

Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и посочи, че всички мерки, заложени в конституционния законопроект, могат да бъдат прокарани и като обикновен законопроект. Причината да искат да бъдат записани в Конституцията е, защото това е много по-стабилно решение, което не може да бъде "преобърнато" от всеки следващ парламент. Според Кънев съдебната реформа ще продължи със или без конституционна реформа, много по-добре би било да бъде с конституционна промяна.

Съпредседателят на ПГ на РБ коментира и становището на социалистите по реформите. Ако бяха козметични предложенията, нямаше да има тази съпротива, каза Кънев. БСП са опозиция, развиват своята опозиционна аргументация по много умен политически начин, мисля че печелят точки и ги поздравявам, допълни той.

Думите на лидера на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в за Реформаторския блок, Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и коментира така: "Опитвам се да не участвам в безсмислени дебати. Той явно е доста упорит и не се отказва", допълни Кънев.

РБ от момента, в който е създаден и от момента, в който е в преговори за правителство, има една позиция - същност на коалицията ни е, че не сме във властта, защото ни е сладка, а защото тази власт може да донесе промени на обикновения български гражданин, каза Кънев. Според него те нямат място във власт, която не носи промени.

Кънев каза, че е бил много добре разбран от премиера и е получил своя отговор от вчерашното заседание на Министерския съвет. По думите на Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и премиерът е потвърдил категоричната решимост на ГЕРБ и на правителството да участва в реформите. Нашата решимост не подлежи на съмнение, така че те ще бъдат проведени успешно, заключи реформаторът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
855 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини