Дончева за списъците на Цветан Василев: Войната тепърва започва

  • 15 май 2015 08:08

  • 3959
  • 2
Дончева за списъците на Цветан Василев: Войната тепърва започва
©

Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в коментира в сутрешния блок на Нова телевизия имената от списъка на Цветан Василев, който се появи вчера.

Тя изброи имена на различни хора, които многократно се оказва са посещавали банкера в централата на КТБ.

Дончева препоръча на всички да гледат внимателно списъците, а не само да се изваждат имена на няколко ключови политици. Според нея тези списъците показват, че наистина задкулисието е нагло.

На въпрос кой има наистина интерес да излязат тези имена, Дончева отговори, че това е Цветан Василев. "Войната тепърва започва", добави тя. Според нея е нормално банкерът да отрича. "Посещенията при него са много, той е имал много натоварен график и това показва, че става въпрос наистина за едно отношение на раята към падишаха", каза Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3959 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ДО МИХАИЛ МИКОВ

2015.05.16 | 19:12

2
ДА СЕ ИЗВАДЯТ ИМЕНАТА НА ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ОТ БСП ПОСЕЩАВАЛИ ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ. ДА СЕ ВИДЯТ КОИ СА МИЛИОНЕРИТЕ В ПАРТИЯТА. НЯМА КАК БЕЗ ЕДИН ДЕН ТРУДОВ СТАЖ ДА СИ МИЛИОНЕР. НЯМА КАК НА МЛАДИ ГОДИНИ ДА СИ СОБСТВЕНИК НА ЗАВОДИ ,ЛУКСОЗНИ ХОТЕЛИ, ВЕЦОВЕ, ПАНАИРИ. ОТ КЪДЕ ТЕЗИ МИЛИОНИ ДРУГАРИ СОЦИАЛИСТИ ?
iwa

2015.05.16 | 19:12

1
питайте йордан цонев на кого е джипа които кара и кои му плаща горивото

Добави коментар

Водещи новини