Кирил Цочев: АБВ ще бъде конструктивен и социален коректив в управлението

  • 22 април 2015 10:52

  • 1163
  • 0
Кирил Цочев: АБВ ще бъде конструктивен и социален коректив в управлението
©

АБВ застава твърдо зад мерките предложени от министър Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска в социалната сфера.

Това заяви депутатът Кирил Цочев по време на откриването на лятната парламентарна сесия. АБВ предложи свои мерки и за съдебната реформа. Ние ще настояваме за промени в закона за референдума и увеличаване на възможностите на хората да участват пряко в управлението на държавата. Предлагаме и национални стратегии в ключови сектори като енергетиката, образованието, земеделието. Енергетиката е в тежко положение заради непрозрачността при взимането на решения, лошото управление на държавните предприятия и редица други фактори. Липсва желание за реформа в сектора.

Ще работим за повишаване на вътрешната сигурност и боеспособността на българската армия. Искаме доверието в МВР и МО да се повиши. Ще бъдем конструктивен и социален коректив в управлението. Ще работим за политическа, социална и икономическа стабилност на държавата. Пожелаваме по-малко политически популизъм и повече политически диалог, завърши Цочев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1163 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини