Борисов за обвиненията на Станишев: Никога не съм се лакирал

  • 19 октомври 2011 11:51

  • 4509
  • 14
Борисов за обвиненията на Станишев: Никога не съм се лакирал
© Булфото

Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза, че ще гласува в Банкя.

Въпреки служебното си пътуване в Брюксел за заседание на Европейски съвет, той ще организира програмата си, за да може да се върне, съобщи БНР.

"Говорих с президента Ромпой. Понеже знаете, че на Европейския съвет не може със заместници, а той е най-важният съвет. Извини ми се много, че съвпада с този важен ден, но трябва да е събота и неделя, защото просто вече това е крайният срок и се разбрахме да се опита до два, два и половина брюкселско време да го приключат, веднага да излетя, така че около 7 без 5, без 10 да мога да стигна в Банкя да гласувам", каза Борисов.

Премиерът Борисов не остави без коментар обвиненията на лидера на социалистите Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, че управляващата партия подготвя свои представители да правят недействителни бюлетини, включително чрез маркирането им с червен лак за нокти.

"Аз никога не съм се лакирал. Те явно се лакират, ходят по педикюри, така че ги разбират тези работи. Те са модерни хора. Не искам да им влизам в приказките", заяви още Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

Последвайте канала на

Десислава Станева
4509 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар
По-доброто!

2011.10.20 | 16:30

1
http://izmiimeeco.com/index.html

2011.10.22 | 20:07

6
Да ти еба майката!
Сатър

2011.10.20 | 16:31

2
Хехе, Сергей и Азер плюс розови БМВ-та плюс червен лак за нокти - ВНЛ форевър. Хора, помнете всичко, какво и как е било, не се оставяйте на псевдополитиците да подменят реалността.
Стайков

2011.10.20 | 21:45

5
Много плюят по Борисов, но такъв Премиер, който безкористно да работи за България, отдавна не сме имали!

2011.10.23 | 11:27

7
Хаха ББ работел безкористно за България :)))) Стайков не ставай смешен:))
АЦИ

2011.10.20 | 21:45

4
а БЕ ЧОВЕК ТИ ПЕРДЕ ЛИ ИМАШ НА ОЧИТЕ . пО ПРОСТО ПО ЗАГУБЕНО ПРАВИТЕЛСТВО ДОСЕГА ОТ ТОВА Е НЯМАЛО . ТИ ТАЗИ МУТРА ЛИ СМЯТАШ ЗА ДОБЪР ПРЕМИЕР Е ЯВНО НЕЩО СИ ЗБЪРКАН .
Гого

2011.10.20 | 16:31

3
Е каква работа е свършил единствено говори за една магистрала и до там. Какво стана със социалната политика населението едвам си плаща сметките хората си откачат радиаторите защото нямат пари безработицата не намалява а се увеличава на това ли му викаш успех да ни връща към каменната ера да се отопляваме със огън. За две години държавата не е мръднала а по точно премиера я тегли назад не че другите управляващи свършиха нещо но и този във момента нищо не върши освен да реже ленти и да вика че сме във криза. Когато си във криза търсиш начини за излизане и по точно решения а във момента Герб няма никакви покупателната способност е на нула.Станахме бунището на Европа дрехи техника гуми коли всичко което изхвърля европееца идва при нас за какво да си цапа страната като ще дойде при нас. Всички други страни от региона даже и Албания ни бият по доходи но България си стои на едно място за 22 години 30 лева увеличение на минималната заплата да ни е честито!!

2011.10.23 | 17:26

8
Бойко реже лентите на това, което е направил. Като ти се виждат много лентите, построеното как ти се вижда?

2011.10.24 | 09:06

14
Ей ще го сложите тоя вашия Бойко редом до Ботев и Левски бе...толкова безкористен бил....да ви се невиди и овците сте...паk ще ви прецакат комунистите като знаете толкова много.
Unnamed

2011.10.23 | 17:27

9
По-вероятно е Станишев да се е лакирал, а не Бойко !Пък и какво е тръгнал да му намира кусури като по време на неговото правителство положението беше повече от трагично !

2011.10.23 | 18:52

12
Имаш много здраве ! Даже при Жан Виденов не беше такъв Батак ! Тия изроди, начело с гадната смрадлива мутра съсипаха страната ! И изобщо не ми излизайте с номера за световната криза и тройната коалиция, защото това правителство влоши нещата целенасочено ! Целта е Боко ''безкористния'' да се нагуши с еврофондовете и да краде от строителството на 3-те километра ''магистрали'' и да унищожи населението на тая държава за да няма следващи избори, които неизбежно ще изгуби ! Друго обяснение за тоя геноцид не виждам...

2011.10.24 | 09:04

13
Имат явно гербарите кого да гледат и от кого да се учат на политически тепегьозлук и гьонсуратлък!! Наясно ли са, тия евро-чиновници, обхванати от балканска логорея, че в България на Боко е законно да ти платят 135 евро МЕСЕЧНА заплата, защото ако не им ясно веднага да бъдат командирован за 5-6 месеца в страната ни на МИНИМАЛНА заплата и след това да ни „хвалят” какъв пример била България за Европа! Жалко за ЕС и ЕК! Защото излиза, че ручахме жабета последните 22 години с обидно ниски заплати и пенсии за да може сега този гомньо Симеон Дянков още от сега да ни обещава, че няма да вдига пенсиите и заплатите и през 2012 г. и се опитва да наложи НОВИ АКЦИЗИ на горивата през 2012, та се наложи "доброто ченге" Боко Тиквата да ни "успокоява", че „няма, няма, о,о,о..." Еми нима някой НОРМАЛНО МИСЛЕЩ Българин ще гласува за тези компирани гербарски пирани с тикви пълни с асфалт!!! Плевнелев се прояви ясно като безличен плазмодий на границата на нервен срив, колчем го питаха на дебатите за каквото и да е било! Изкривяваше уста като кон, който аха да проговори с човешки глас, ама само цвилене на заучени клишета ("ще се борим за реализиране на сегашните и бъдещите реалности!?!?") се чуваше от него! Приличаше ми на някакъв мазен зубрач в средно училище-комсомолски секретар хванат на тясно в час по български език и литература, че е бос като цървул!! ! ГРАБ ни повече, ни по-малко иска вместо ние да влезем в европейския клуб на богатите, европейците да станат балканско-български беднюги като нас! Мерци, ГРАБ, намерих още един довод да гласувам ПРОТИВ Вас! Уважаеми колеги, обърнете внимание само тази година ФАНДАКОВА ни вдигна местните данъци и такси с 50% (имам предвид в Община Подуене, която целокупно мина от 5-та в трета категория, каквато е катерогията на Банишора например и то въпреки увереенията ,че връщат миналогодишния пазмер на данъците и таксите!!!) без абсолютно нищо да се е променило като, почистване на улиците, поддържане на градинките, подновяване на тротоарните площи, охрана на обществения порядък и ред други такива! БЪЛГАРИ ОТ ПОДУЕНЕ, накажете ГРАБ, заради хайдушкото вдигане на данъците, които аз като данъкоплатец продължавам да не виждам къде се оттичат (или по-точно в чии джобове изтичат!) ДОЛУ ГРАБ и грабизЪма на Боко Тиквата!!!
venko lider rzs-dimitrovgrad

2011.10.23 | 18:51

11
не веднъж съм адмирирал,че действията на Бойко Борисов са правилни и полезни тъй като това е един смел и твърд човек и личност но явно създателите му го похабяват така както той не му се иска но явно такава му е кърмата и съдбата в живото ... Всички Българи го тачат и обичат по своему но щеше да е по добре да го нямаше това недоволство от обкръжението което ще го съсипе и унищожи по рано от създателя му което ще е крах за него .... Бойко ти даде достатъчно на нас хората да разберем, че живота ни наистина може да се промени ти промени нацията което е най истинско и хубаво. Аз и моите приятели и симпатизанти от РЗС дълбоко те ценим и уважаваме за стореното от теб защото ти даде знак ,че ние хората в РБългария можем да живеем по добре, по сигурно и по спокойно. Вслушай се в призива на хората и направи така както е полезно за всички.

2011.10.23 | 18:51

10
Абе много се заглеждал тоя боко по лакираните нокти на Станишев! Май, че му завижда нещо....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини