Борисов: Перничани превърнаха театър в тоалетна

  • 12 май 2011 13:33

  • 1301
  • 0
Борисов: Перничани превърнаха театър в тоалетна
©

15 000 души от Перник слизат в София всеки ден и чакат магистрала „Люлин”. Това каза премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред журналисти в Козлодуй.

„В неделя ще има едно прекрасно съоръжение, което въпреки БСП ще бъде открито. Кметицата прекрасно знае, че не е нужно някой друг да поема моите ангажименти. 12 години само аз си нося отговорността”, каза Борисов.

Премиерът припомни какво е направил за Перник като каза, че в града театърът е бил превърнат в тоалетна, а Министерски съвет е отпуснал средства, за да може това отново да бъде културна институция.

„Бяха превърнали театъра си, който го изгориха, в тоалетна. 700 000 лева им превеждам днес, а дотук – над милион сме дали. Даже в неделя ще отида да видя как върви строителството така че в рамките на тази година Перник ще има отново театър”, каза Борисов.

Той заяви, че кметицата на Перник е от БСП и благодарение на нейното управление и на това на Тройната коалиция са направили така, че магистрала „Люлин” беше спряна.

„Започваше от една ливада и свършваше в една ливада пет километра. Заради това некадърно управление ние губехме парите от Европейската комисия”, каза той.

Последвайте канала на

1301 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини