Ген. Атанасов: Борисов предпочита лошия мир, за да постигне целта си

  • 13 март 2015 08:30

  • 2902
  • 4
Ген. Атанасов: Борисов предпочита лошия мир, за да постигне целта си
©

"В политиката не сме се събрали, за да се обиждаме и засягаме. Има различни виждания да се постигат цели", коментира в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия генерал Атанас Атанасов .

"Аз бях този, който каза по време на речта на Борисов, че Реформаторите бяхме на улицата. Кой е осигурявал хора и водил автобуси, не знам – аз бях на улицата, за да изразя гражданската си позиция", подчерта той.

Атанасов хвърли бомбата с отговор на неудобен въпрос – защо Реформаторите уреждат с места в администрацията на свои хора. "Аз отговор нямам, ще трябва пред парламентарната група г-жа Кунева и г-н Лукарски да отговорят. Попитайте Кунева и Лукарски. В моята лехичка съм си свършил работата – нов Закон за МВР, който върна конкурсното начало при растежа в йерархията", подчерта депутатът и член на ДСБ, хвърляйки товара към Движение "България на гражданите" и СДС.

Той коментира и думите на Мустафа Карадайъ, че Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и е „фашизоид”. Според Атанасов всичко е свързано с обръчите на фирми около Ахмед Доган. Политическото представителство на ДПС в парламента има задача – там се нагнетява изкуствен страх от етническо напрежение, за да може съответните фирми да разграбват определени порции от икономиката.

"Може би Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г като премиер има повече информация по въпроса, но аз като гражданин, като част от Реформаторския блок, съм против да плащаме „данък корупция” заради етническото напрежение", каза ген. Атанасов.

Атанасов е убеден, че към този момент етническото напрежение е легенда.

„Искам да заявя на нашите партньори от Патриотичния фронт, че понякога пресолявайки супата с определени изрази вдигат топката на ДПС. Вярна е тезата на Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 за това, че ДПС е заградило с бодлива тел ромските махали и ги използва като машина за гласуване срещу ниско заплащане”, каза Атанасов. "Трябва да променим правилата и да пресечем купуването на гласове от ДПС. Те имат около 300 000-350 000 гарантирани гласа, всичко друго си го купуват на пазара", заяви той.

"Ние работим, бавно и трудно премахваме модела „КОЙ”. Развинтихме две гайки – Лазаров и Писанчев", посочи Атанасов. Той защити Борисов – някой му бил обяснил нещата за етническото напрежение различно и той имал различна тактика, макар че целите му били еднакви с Реформаторите. "Борисов предпочита лошия мир, за да постигне целта си", каза още ген. Атанасов.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
2902 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.03.14 | 10:27

4
Този гном става прекалено досаден,на всяка манджа мерудия,хайде стига вече!

2015.03.14 | 10:27

3
ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЕДНО ДОКАТО НЕ СЕ ГРАБНАТ ТОЯГИТЕ И НЕ ЗАВАЛЯТ КАМЪНИ НАГЛИТЕ МУТРИ ОТ ГЕРБ ИЛИ ГАРБ НЯМА ДА СЕ МАХНАТ ЩЕ ФАЛШИФИЦИРАТ ВСИЧКИ ИЗБОРИ И ВИНАГИ ЩЕ СА НА ВЛАСТ А МИЗЕРИЯТА И БЕДНОСТТА ЩЕ СА КОСМИЧЕСКИ !
atanas.todorov82

2015.03.13 | 15:46

2
Тоя деградирал тип да си взема по често хапчетата, не да се прави на светец.Погледни си вашата партия, а и ти не се прави на светиня мафиотче ...

2015.03.13 | 15:46

1
Протежето на приватизатора - др.Ив.Костов пак се обади!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини