Журналисти: Много е хубаво, че Бъчварова е гражданска личност

  • 11 март 2015 08:30

  • 1683
  • 1
Журналисти: Много е хубаво, че Бъчварова е гражданска личност
©

Оставката на Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. ще размести пластовете на властта. Идването на нов министър ще повлече и слагането на нови хора в МВР. Тази система е тежка и винаги е била подложена на натиск от политическите сили.

Това каза в сутрешния блок на БНТ журналистът Валерия Велева. Заедно с нея гости бяха колегите й Стояна Георгиева Борислав и Зюмбюлев. Те коментираха предстоящата смяна на вътрешния министър с Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св.. Вучков постави Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г пред свършен факт. Премиерът не можа да даде задоволително обяснение за смените на Светлозар Лазаров и Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент. За специалните служби трябва да започне да се говори много по-ясно и разбираемо. Трябва да се спре с недомлъвките. Иска ми се да вярвам, че с избора на Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. нещата ще вървят напред и за добро. Тя е граждански човек и не е забъркана в ченгеджийските схеми. Слава Богу, че не е завършила школата в Симеоново, каза Георгиева.

За Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. не мога да кажа нищо лошо. Борисов направи брилянтен политически ход с нейния избор. Това, че той ще управлява лично МВР не ми звучи логично. Той и досега можеше да го направи. Не вярвам, че Вучков е бил пречка за осъществяването на някакъв контрол. Борисоя ясно беше заявил, че ще махне Лазаров и Писанчев, но че не иска да го прави сега. Това, че Бъчварова не е човек от системата е хубаво, коментира Зюмбюлев. Велева също беше на мнение, че е нелогично да се счита, че Борисов ще дърпа конците в МВР чрез назначението на Бъчварова. Същото може да се каже и за финансовото министерство примерно. Нормално е Борисов да й помага в първите дни и да я въведе в нещата. И аз съм на мнение, че факта, че Бъчварова е гражданска личност е за добро, каза още тя.

В разговора се включи и депутатът от ГЕРБ Румен Иванов, който обяви, че не знае за други номинации за поста на вътрешен министър. Парламентарната група остана много доволна от издигането на Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. за министър. Ние сме убедени, че тя ще се справи. В групата не са обсъждани имена за шеф на ДАНС и главен секретар на МВР. Това не е наша работа. Изпълнителната власт трябва да определи тези имена. Няма никакви проблеми в групата. Няма никакво деление на лобита и борба за надмощие, категоричен беше Иванов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1683 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.03.11 | 12:51

1
Пачаврите се харесват

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини