Красимир Янков: Няма как БСП да подкрепи Бъчварова

  • 05 март 2015 14:10

  • 1829
  • 3
Красимир Янков: Няма как БСП да подкрепи Бъчварова
© БСП

Оставката на Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. изпълни предназначението си. Главният секретар на МВР и председателят на ДАНС ще бъдат сменени.

Това коментира депутатът от БСП Красимир Янков. "Аз имах възможността още сутринта да коментирам, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г не владее ситуацията и това е причината да е видимо изнервен. Идването му в Народното събрание и и изявлението му потвърждават това. Въпреки изрично заявеното от него, че няма да допусне "ченгеджийски номера", всъщност точно това се случи. Подадената оставка от Вучков всъщност изпълни предназначението си. Имаме ясна заявка от премиера, че на следващото заседание на Министерския съвет той ще предложи да бъдат сменени и главният секретар, и председателят на ДАНС, а самото назначение на Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. е назначение от кръга "Борисов" – лично, персонално решение на премиера. Изключително важно сега е кои ще бъдат предложените за главен секретар и председател на ДАНС. При условие че министър на вътрешните работи е гражданско лице, непрофесионалист, че силов вицепремиер в лицето на Кунева, е също такова лице, сами разбирате, че от изключителна важност е кои ще са най-висшата професионална фигура и председател на ДАНС", каза още той в интервю за БНР.

Според Красимир Янков социалистите няма да подкрепят кандидатурата на Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. за вътрешен министър. "О, няма как БСП да подкрепи тази кандидатура, която е от личния, интимния кръг на Борисов, още повече, че е и непрофесионалист. При условие че има нова концепция за силовите структури, до този момент нямаме впечатление Румяна БъчвароваРумяна Бъчварова Румяна Бъчварова е родена на 13 март 1959 г. в град Шипка. Завършила Софийския университет "Св. да е участвала в изработването на тази концепция за работата на службите за сигурност. Сега явно ще ѝ се наложи да бъде запозната, предполагам от министър Вучков и от екипа, с който той работеше, и тепърва, след като встъпи в длъжност, ще се справи със силовото министерство", категоричен беше Янков.

Депутатът смята, че с предлагането на Бъчварова Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е изненадал всички. "Явно Борисов днес изненада всички партньори, които подкрепят правителството, и това е ясно доказателство, че ако говорим за 4 стълба на управлението, в лицето на политическите партии, трябва да приемем че има и 5 стълб – и това е Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с неговия личен кръг", завърши Янков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1829 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.06.14 | 14:09

3
Министър . председателя не съгласува с партньорите новото назначение ..А ВСИЧКИ ТВЪРДЯХА ЧЕ Е СТАНАЛ ПО - ДИАЛОГИЧЕН....КАКИМ ТЪЙ БЬЙЛ , ТАКИМ И ОСТТАЛСЯ....

2015.06.14 | 14:08

2
OSTAVKA NA BOSTANA

2015.06.14 | 14:08

1
Млад образован ръб.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини