Емануил Йорданов за МВР: Снежанка и седемте вътрешни министри

  • 05 март 2015 08:15

  • 4186
  • 3
Емануил Йорданов за МВР: Снежанка и седемте вътрешни министри
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е част от проблема с подадената оставка. Изявленията, които е правил той по време на мандата на Пламен Орешарски създаде усещането у Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г., че ще се раздели с главния секретар на МВР, но това не се случи. Заради факта, че работата в екип в МВР е невъзможна. Това коментира депутатът от "БСП лява България" Красимир Янков в сутрешния блок на БТВ.

Според него Борисове пета или шеста отделна колона в правителството.

Бившият вътрешен министър от правителството "Костов" Емануил Йорданов посочи, че ГЕРБ е лидерска партия и там се слуша само един глас. "Всички слушат само гласа на лидера си Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той е Алекс Фъргюсън - казва кой да седи на скамейката. Решавайки да запази Лазаров на поста му, той е предвидил и оставката на Вучков.

Очевидно Вучков не е видял възможност да ръководи вътрешното министерство, затова е подал и оставка. МВР е най-важното министерство в кабинета, но проблема, очевидно е, че Борисов калкулира подкрепата на ДПС. Едва ли има хора, които да се съмняват, че Писанчев и Лазаров са в службите благодарение на ДПС. Проследете най-важните гласувания на правителството и ще се уверите в подкрепата на ДПС към кабинета. Това коментира Валентин Петров, който е бивш главен секретар на МВР.

Янков добави, че прави впечатление изключително голямата нервност на премиера. Според него създадено впечатление за нов Борисов е било измамно. Вчера видяхме стария Борисов, но по-нервен.

По повод коментарите за влиянието на Цветанов в службите Йорданов изключи такава възможност. Той се аргументира с факта, че Цветанов е в много неизгодно положение в момента заради делата срещу него. Не мисля, че той може да е някакъв решаващ фактор, посочи Йорданов. Едва ли той е някакъв решаващ фактор в каквито и да е решения. Янков го прекъсна: "Не го подценявайте. Той прави совалките в НС".

За мен е необяснимо защо Лазаров е главен секретар - той няма нито образование нито стажа за тази длъжност, категоричен е Йорданов. Вучков имаше лошия късмет да работи с него. Непонятно за мен е защо Борисов го остави на този пост.

Явно е за всички, че Вучков не работеше с главния секретар, припомни Янков.

Каквото и да се говори, условията, за да бъде назначен един човек за главен секретар трябва да е свързано с политическото му развитие. Учудвам се, че има хора, които вярват, че този ход не е в услуга на ДПС. ДПС има влияние над хората си, посочи Петров.

Лазаров и Писанчев бяха назначения на БСП и ДПС, припомниха водещите.

По време на мандата на Орешарски беше гласувало доверие на експертен кабинет, увери Янков. В МС е имало предложения на министъра на вътрешните работи, които са били одобрени. Това правителство толкова бързо създава гафове, че дори не успяваме да ги коментираме, отбеляза Янков. Застъпвайки се едно с други целият да забравим за заема от 16 млрд. лева. Започнаха да проличават скандалните назначения на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, категоричен е левият депутат. БСП са единствените, които виждат експертиза в своите назначения в службите, контрира Попов.

Йорданов изтъкна, че в сектор "Сигурност" в последните години са се случвали много чудеса, които го карат да се усмихва. Цветлин Йовчев беше кадър на ГЕРБ, който след това стана министър в правителството на БСП, даде пример той.

На въпрос кой би бил новият министър на вътрешните работи гостите бяха на едно мнение, че това ще е кандидат на Борисов. Новият министър на вътрешните работи ще е човек, който ще е готов да слуша Борисов. Нека да не гадаем, ясно е, че Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще си избере този човек, категоричен е бившият главен секретар на МВР.

Ако в предходния мандат е имало една концепция за работата на службите сега има много. По отношение на бъдещия министър на вътрешните работи, всички коментирани имана са компрометирани, увери Янков.

Според Йорданов новото назначение ще е личен избор на Борисов. Ако трябва да опишем ситуацията в службите в стила и символиката на Братя Грим, тя би звучала така: Снежанка и седемте вътрешни министри.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
4186 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Тома Неверни

2015.03.05 | 17:21

3
Няма друг толкова провален министър като Мимис Й, но ето че и той тръгна да дава акъл.

2015.03.05 | 11:56

2
БОЙКО БОРИСОВ Е КРИТИКУВАН ОТ РАЗНИ НЕДОНОСЕНИ
Иво

2015.03.05 | 11:56

1
Мимче, и ти ли???? Когато беше министър на вътрещните работи, при управлението на СДС, и мнозинство на СДС в парламент, ти направи нещо срещу мафията и организираната престъпност? Не, точно при теб мафията започна да разцъфтява.....но сега "много разбираш....."

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини