Станишев: Цецка Цачева се държи като партиен секретар

  • 14 октомври 2011 13:31

  • 1334
  • 3
Станишев: Цецка Цачева се държи като партиен секретар
©

Госпожа Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 се държи вече изцяло като партиен секретар на Народното събрание.

Това каза в кулоарите на Народното събрание председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Според него, самият факт парламентът да е във ваканция заради кампанията на ГЕРБ на тези избори е скандален.

Има Конституция, където пише, че парламентът е постоянно действащ орган. Има правилник, където е написано кога НС излиза във ваканция, посочи той.

Станишев коментира, че има много случаи, в които „се действа постоянно в партиен интерес на ГЕРБ от председателя на парламента”.

Тя какво си мисли – че е първа сред равни? Има задължения и правилник, каза още той.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1334 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Мая

2011.10.20 | 11:10

3
ГЕРБ привнесе войнстваща некомпетентност във всички структури на властта. Сега са засилили посредственото момченце Плевнелиев към президентската институция. Като видях на дебата с Калфин колко безпомощен е герберския кандидат за президент и как се скри от въпроса за президентите на Китай, Португалия и Македония, ясно си спомних срама , който преживяхме при изслушването на Румяна Желева от евродепутатите.
До Мая

2011.10.20 | 11:10

2
Стига рева ма, комсомолски ръководител,има ли по-голям срам ,че в България ни управляваха комунисти и цигани в 21век.Не е ли срам ,че два мандата президент беше агент на ДС,не е ли срам,че 45 дипломати в други страни бяха агенти на ДС.Не е ли срам,че председател на партия участваща в управлението на държавата,АХМЕД ДОГАн,получава 1.5мил.лв. за консултантски услуги за държавен проект. Колко още да изброявам бе овца проста Не те ли е срам да правиш неграмотни заключения и анализи.Ти проста ли си или загубена в червената мъгла,А блейка????
Сатър

2011.10.20 | 11:10

1
Сергей, не разбирам ти пък какво имаш против комсомолските секретари :)) Няма логика някак.... Иди се лакирай с червен лак и бъди какъвто си, не влизай в измислени образи.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини