Кунева: Очаквах подкрепата за стратегията за съдебната реформа

  • 21 януари 2015 18:37

  • 1385
  • 3
Кунева: Очаквах подкрепата за стратегията за съдебната реформа
©

Управленската програма цели да има стабилност, разговори, консултации и решаване на всички важни за страната проблеми. Думата стабилност означава и висок политически морал, което важи за коалицията.

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ вицепремиерът Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22. Всички тези думи означават много работа. Днешният пример с приетата стратегия за съдебната реформа е показателен. Очаквах такава подкрепа и го споделих на министър Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Всички вече сме по-търпеливи и съгласието излиза на преден план. В управленската програма имаме над 1000 приоритета в 21 области. За да се постигнат тези цели, трябва да се предприемат необходимите мерки. Трябва да имаш определен набор от инструменти, за да можеш да свършиш работата. Не можеш само с един инструмент да построиш къща, даде пример Кунева.

Няма полза от това да произвеждаме закони, които после няма кой да ги прилага. Трябва да се учим от грешките си. Това изисква много работа и усилия. България е може би една от последните европейски страни, която въвежда подобно мерки. Цялото общество е заинтересовано от тези неща. Отложихме публикуването на управленската програма, защото в петък се събира коалиционния съвет. Не мисля, че отлагането с един ден е някакъв проблем, поясни вицепремиерът. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1385 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Аз помня

2015.01.22 | 09:53

3
Абе Кунева, каква подкрепа търсиш още. Друго незнаеш- Силните хора се справят сами. Цял Козлудуй унищожи без подкрепа и колко други вреди нанесе на България тихичко пак без подкрепа, сега когато пак отново се домогна във власта, взе да плачеш за подкрепа. Народа добре те познава и добре помни изявленията ти преди изборите. Хайде ., изпълни това което обещаваше. Иначе или си късопаметна или ни имаш за маймуни.

2015.01.22 | 09:52

2
Кунева ,подкрепиха стратегията комунягите и депесарите ,заради предложението и допълнението на Миков ,които допълнения -разсъждавай върху тях ,спират всякаква реформа в съдебната реформа .Те подкрепиха ,защото това решение така прието не води до никакви промени

2015.01.22 | 03:05

1
Този електрон се люшка в една непозната орбита - ту на дясно,ту в средата,ту на ляво,откъдето се е пръкнала.Смотана работа.Нищо няма да последва с нейните 1000 приоритети в 27 области.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини